Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Meizulta ensimmäinen Ubuntu-puhelin joulukuussa

Sami Koivunen

Meizulta ensimmäinen Ubuntu-puhelin joulukuussa
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Meizu on varmistanut tuovansa Ubuntu Touch -käyttöjärjestelmän yhtiön MX4-lippulaivamalliin tämän vuoden joulukuussa. Softpedian mukaan asia ilmenee Meizun italialaisesta blogista.

Ensimmäisiä Ubuntu Touch -puhelimia on odotettu jo helmikuusta, kun Canonical uutisoi espanjalaisen Bq:n ja kiinalaisen Meizun sitoutuneen Ubuntu-puhelimen esittelyyn. Canonicalin kehittäjät ovat saaneet Ubuntu Touchin RTM-version (release to manufacturing) jo lähes valmiiksi, mutta Softpedian tietojen mukaan järjestelmän viimeistelyssä menee vielä muutama kuukausi.

Tuleva Ubuntu Touch -käyttöjärjestelmä on tarkoitus upottaa Meizun MX4-lippulaivamalliin. Syyskuun alussa esitelty puhelin sisältää mm. MediaTekin kahdeksanytimisen MT6595-järjestelmäpiirin, 5,36 tuuman näytön, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16/32/64 gigatavua tallennustilaa, 3100 mAh akun ja 20,7 megapikselin kameran. Euroopassa MX4 on hinnoiteltu 450-500 dollariin. Puhelimien toimitusten on tarkoitus alkaa tämän kuun lopussa.Heinäkuussa kerroimme tulevien Ubuntu-puhelimien sisältävän Nokian HERE-kartat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.