Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Meizulta ensimmäinen Ubuntu-puhelin joulukuussa

Sami Koivunen

Meizulta ensimmäinen Ubuntu-puhelin joulukuussa
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Meizu on varmistanut tuovansa Ubuntu Touch -käyttöjärjestelmän yhtiön MX4-lippulaivamalliin tämän vuoden joulukuussa. Softpedian mukaan asia ilmenee Meizun italialaisesta blogista.

Ensimmäisiä Ubuntu Touch -puhelimia on odotettu jo helmikuusta, kun Canonical uutisoi espanjalaisen Bq:n ja kiinalaisen Meizun sitoutuneen Ubuntu-puhelimen esittelyyn. Canonicalin kehittäjät ovat saaneet Ubuntu Touchin RTM-version (release to manufacturing) jo lähes valmiiksi, mutta Softpedian tietojen mukaan järjestelmän viimeistelyssä menee vielä muutama kuukausi.
Tuleva Ubuntu Touch -käyttöjärjestelmä on tarkoitus upottaa Meizun MX4-lippulaivamalliin. Syyskuun alussa esitelty puhelin sisältää mm. MediaTekin kahdeksanytimisen MT6595-järjestelmäpiirin, 5,36 tuuman näytön, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16/32/64 gigatavua tallennustilaa, 3100 mAh akun ja 20,7 megapikselin kameran. Euroopassa MX4 on hinnoiteltu 450-500 dollariin. Puhelimien toimitusten on tarkoitus alkaa tämän kuun lopussa.

Heinäkuussa kerroimme tulevien Ubuntu-puhelimien sisältävän Nokian HERE-kartat.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja