Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovion tuleva Angry Birds Transformers -peli kokeilee uutta pelimekaniikkaa

Juha Tuppi

Rovion tuleva Angry Birds Transformers -peli kokeilee uutta pelimekaniikkaa
Rovio vinkkasi kesäkuussa hyödyntävänsä tulevassa pelissään kuuluisia muotoaan muuttavia robotteja. Nyt pelistä on julkaistu uusi traileri, joka näyttää, mitä uudelta Angry Birdsiltä on odotettavissa.

Rovio vaikuttaa jatkavan uusien pelimekaniikkojen kokeilua suositun Angry Birds -pelisarjansa yhteydessä. Aiemmin julkaistun roolipelihenkisen Angry Birds Epicin lisäksi tarjolle on nyt tulossa tuoreen trailerin perusteella reipasta räiskintää Transformers-teemalla kuorrutettuna.

Pelaaja voi toimia joko "hyvisten" Autobirdsien tai "pahisten" Deceptihogsien puolella kamppailussa EggBotseja vastaan. Pelin oheen tuodaan markkinoille myös Rovion ja Hasbron valmistamia Telepods-lelufiguureja, jotka ovat siirrettävissä peliin pelattaviksi hahmoiksi. Lisäksi traileri vaikuttaa lupaavan peliin myös kaksinpelimahdollisuutta.


Asiasta myös raportoineen CVG:n mukaan Angry Birds Transformers on saapumassa iOS-alustalle 15. lokakuuta ja Androidille 30. lokakuuta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja