Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio hakee uutta vauhtia Transformers-linnuilla ja -possuilla

Manu Pitkänen

Rovio hakee uutta vauhtia Transformers-linnuilla ja -possuilla
Rovio hakee Angry Birds -pelisarjalleen uutta vetovoimaa tunnetuista elokuvasarjoista. Ensin markkinoille tuli Angry Birds Star Wars ja nyt on maailmalle on esitelty Angry Birds Transformers. Pelin tarkkaa julkaisuajankohtaa ei vielä paljastettu, mutta sen pitäisi löytyä sovelluskaupoista lähiviikkojen aikana.

Rovio ja lelujätti Hasbro kertoivat myäs tuovansa markkinoille peliin teemaan liittyviä Autobird- ja Deceptihog-leluja. Lelut hyödyntävät Star Wars -leluista tuttua Telepod-tekniikkaa, eli lelujen hahmot voi halutessaan teleportata peliin mukaan.

Mobiilipeleissä on laitettu Roviolla uusi vaihde silmään, sillä yhtiöltä on nähty jo Angry Birds Epic -roolipeli ja myöhemmin tänä vuonna on tulossa yksilahkeisille suunnattu Angry Birds Stella. Sovelluskauppoihin on ilmestynyt myös Flappy Bird -henkinen Retry-peli.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja