Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava Nexus-puhelin saattaa olla suuri Moto X

1
Valtteri Ahonen

Seuraava Nexus-puhelin saattaa olla suuri Moto X
Tuoreimpien huhujen mukaan Googlen tulevassa Nexus-puhelimessa olisi 5,9" näyttö ja sen valmistaja olisi Motorola.

9to5Googlen mukaan seuraava Nexus olisi käytännössä suurennettu toisen sukupolven Moto X. Mikäli epäilyt ruudun koosta todella pitävät paikkansa, alkaa laite lähestyä phablettien tai puhlettien ja puhelinten välistä rajaa.
Ilmeisesti Shamu-koodinimellä kulkevassa laitteessa arvellaan olevan 5,9-tuumaisen QHD-näytön (2560 x 1440) lisäksi 13 MP kamera, 3,200 mAh akku ja Snapdragon 805 suoritin. Keskusmuistin määräksi kerrotaan 3 GB ja käyttöjärjestelmäksi luonnollisesti uusin Android L. Vielä ei ole tiedetä, onko laite 32- vai 64-bittinen.

Alla on puhelimesta vuotanut kuva, josta yhdennäköisyydet Moto X:n kanssa on helppo havaita. Sivulla olevat painikkeet ovat kuitenkin suurentuneen koon myötä valahtaneet hieman alemmas.Netissä kiertää myös huhuja siitä, että Nexus-puhelimia olisi tulossa useampi kuin yksi. Tästä laitteesta vuotaneet tiedot eivät vielä kaada tätä mahdollisuutta.

Googlen Nexus-puhelimet ovat laitteita, joissa on puhtain ja uusin mahdollinen Android. Niiden etuna ovat eritoten nopeat päivitykset. Aiempia malleja ovat muun muassa LG:n valmistamat Nexus 4 ja Nexus 5.

Kommentit (1)

n1k0u
n1k0u

1Tota 5,2 " useimmin on huhuiltu ja toivon todella, että se myös sen kokonen olisi tai voi tosiaan olla, että julkaseekin kahella eri näytön koolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja