Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luksuspuhelimia valmistavalta Vertulta tulossa uusi huippupuhelin

1
Sami Koivunen

Luksuspuhelimia valmistavalta Vertulta tulossa uusi huippupuhelin
Erittäin kalliita puhelimia valmistavalta Vertulta on tulossa uusi huipputason älypuhelin. Vertu Aster -puhelimen yksityiskohdat vuotivat kiinalaisen TENAAn ja Yhdysvaltailaisen FCC:n kautta.

Viranomaistietojen perusteella Asterin tekniset ominaisuudet ovat varsin vaikuttavat. Niiden perusteella Aster tarjoaa 4,7 tuuman Full HD -kosketusnäytön, 13 megapikselin takakameran, kahden megapikselin etukameran, 64 gigatavua tallennustilaa, neliytimisen 2,3 GHz:n Snapdragon 800-järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, Android 4.4 KitKatin, LTE:n ja NFC:n. Lisäksi puhelin on Vertun puhelimille ominaisesti valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten nahasta ja titaanista.Aster on hieman suurvalmistajien lippulaivapuhelimia paksumpi ja painavempi 195 gramman painollaan ja 11 millimetrin paksuudellaan. Laitteen tulevasta hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta vertailun vuoksi kesällä esitelty Vertu Signature Touch kustantaa yli 10 000 dollaria ja on teknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin lähellä Asteria.

Vertu oli aiemmin Nokian omistuksessa, mutta myytiin vuonna 2012 ruotsalaiselle EQT:lle. Nokia omistaa Vertusta edelleen 10 prosenttia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.