>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Shazam sai Cortana-tuen, myös muut musiikkisovellukset päivittyivät

1
Matti Vähäkainu

Shazam sai Cortana-tuen, myös muut musiikkisovellukset päivittyivät
Musiikkipalvelut ovat viimeisen kahden päivän aikana saaneet päivityksiä Windows Phonelle, kertoo My Nokia Blog. Merkittävimpänä uutuutena musiikintunnistussovellus Shazam sai tuen ääniassistantti Cortanalle.

Shazam osaa nyt käyttää ääniassistenssi Cortanaa hyväkseen, joten radiossa soivan kappaleen saa entistä nopeammin tunnistettua. Cortana ymmärtää, kun sille sanoo "Shazam this", jolloin se käynnistää sovelluksen ja alkaa kuunnella ja tunnistaa musiikkia. Luonnollisesti toiminto vaatii, että Cortana on käytössä. Tämä onnistuu esimerkiksi alue- ja kielivaihdoksella.

Shazamin lisäksi myös Spotify, MixRadio ja Xbox Music ovat päivittyneet uusiin versioihin. Shazamia lukuunottamatta päivitykset ovat olleet pienempiä. Muutoksia on saatu aikaan esimerkiksi toimintanopeuteen ja matkalla on tehty pienempiä bugikorjauksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

RaxMidio
RaxMidio

1

Juu, Cortana toimii Suomessa, kunhan vaan ei ota Developer Preview päivitystä, joka tekee hakunäppäimestä vain tavallisen Bing-hakukoneen :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.