>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kehittää haastajaa WhatsAppille – käyttöön ei tarvita Google-tunnuksia

Manu Pitkänen

Google kehittää haastajaa WhatsAppille – käyttöön ei tarvita Google-tunnuksia
Google työstää parhaillaan omaa WhatsApp-tyylistä pikaviestipalvelua, uutisoi intialainen Economic Times. Googlen huhuttiin havitelleen WhatsAppia jo vuonna 2013 ja kauppaneuvotteluista huhuttiin uudelleen keväällä Facebookin ostettua pikaviestimen 19 miljardin dollarilla. Google on kuitenkin kiistänyt väitteet.

Hakukonejätillä on jo tarjolla Hangouts-palvelu, jolla voi lähetellä tuttaville viestejä ja käydä videopuheluita. Kehitteillä oleva uusi palvelu eroaa Hangoutsista ja muista Googlen palveluista erityisesti siinä, että kirjautumiseen ei vaadita lainkaan Google-tunnuksia, mikä vaikuttaa varsin poikkeukselliselta valinnalta. Palvelun tarkemmista ominaisuuksista ei ole vielä tihkunut tietoa, mutta Economic Timesin mukaan sen kehitys on vielä alkutekijöissä ja lanseeraus tapahtunee vuonna 2015.Googlen hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidt myönsi vuosi sitten, että hänen uransa suurin moka oli hitaus reagoida sosiaalisen median nousuun. Yhtiö näyttäisi yrittävän varmistavan nyt, ettei se tee samaa virhettä pikaviestittelyssä (toisaalta voidaan ajatella, että tämä on jo ehtinyt tapahtua WeChatin, Snapchatin ja WhatsAppin nousun vuoksi).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.