Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tulevat A-sarjan metallirunkoiset puhelimet nähdään nyt videolla

Matti Vähäkainu

Samsungin tulevat A-sarjan metallirunkoiset puhelimet nähdään nyt videolla
Samsung jatkaa Alpha-puhelimellaan (kuvassa) aloittamaa sarjaa tulevilla A3- ja A5-puhelinmalleilla. Toistaiseksi julkaisemattomat metallirunkoiset puhelimet nähdään nyt epävirallisessa videoesittelyssä, kertoo GSMArena.

Aiemmin A300- ja A500-mallinumeroilla vuodetut luurit jatkavat Galaxy Alphan tavoin Samsungin seikkailua metallirunkoisten puhelinten saralla. Erityisesti paremmin varustellusta A5:stä on vuotanut aiemminkin tietoja ja kuvia, mutta nyt molemmat nähdään myös videolla. Kaksikon lisäksi tiedossa on kenties A7-huippumalli.


Videolla puhelimista esitellään ulkoasua kuin ohjelmistoa, joka kertoo espanjaksi ohjelmistoversion olevan Android 4.4.4 eli KitKat. Puhelimen rungot ovat metallia ja niiden väritys on valkoinen. Tietojen mukaan A5 on varustettu viiden tuuman 720p-näytöllä ja A3 4,5 tuuman qHD-näytöllä. Molemmissa käytetään Qualcommin uutta 64-bittistä Snapdragon 410 -järjestelmäpiiriä, joka pyörittää Samsungin tuttua TouchWiz-käyttöliittymää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja