>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen mobiilipeli Splot tulee pian iPhonelle ja Windowsille

Manu Pitkänen

Suomalainen mobiilipeli Splot tulee pian iPhonelle ja Windowsille
Suomalainen pelitalo Frozenbyte julkaisee parin viikon kuluttua (23. lokakuuta) iOS:lle ja Windowsille uuden tasohyppelypelin, Splotin. Päivitys: Peli on ladattavissa täältä.

Pelin tarina alkaa siitä kun yksisilmäinen sininen avaruusolio Splot ajautuu yhdessä perivihollistensa, Hungry Blobien, kanssa tuntemattomalle planeetalle, jota asuttavat söpöt ankanpoikaset. Pikkulinnuista uhkaa tulla Blobien ruokaa, mutta Splot päättää yrittää pelastaa heidät. Pelin tavoitteena on pelastaa vangitut pikkulinnut ennen kuin ne tulevat syödyiksi.

Pelattavaa Splotissa on seitsemän maailman ja 56 kentän edestä, mitä voi taitojen mukaan pelata kolmella eri vaikeustasolla. Splot saapuu App Storeen 23. lokakuuta ja mikäli ostit aikoinaan Humble Frozenbyte Bundle -paketin, saat Splotin Windowsille samana päivänä. Frozenbyten mukaan peli voidaan julkaista muille alustoille myöhemmässä vaiheessa.Splotia odotellessa voi pelata esimerkiksi App Storen parhaimpien uutuuspelien joukkoon valittua Monsua, jonka on kehittänyt suomalainen Boomlagoon. Frozenbyten ja Boomlagoonin lisäksi suomalainen Seriously on julkaisemassa tässä kuussa uuden mobiilipelin, Best Fiendsin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.