Suomalainen mobiilipeli Splot tulee pian iPhonelle ja Windowsille

Manu Pitkänen

Suomalainen mobiilipeli Splot tulee pian iPhonelle ja Windowsille
Suomalainen pelitalo Frozenbyte julkaisee parin viikon kuluttua (23. lokakuuta) iOS:lle ja Windowsille uuden tasohyppelypelin, Splotin. Päivitys: Peli on ladattavissa täältä.

Pelin tarina alkaa siitä kun yksisilmäinen sininen avaruusolio Splot ajautuu yhdessä perivihollistensa, Hungry Blobien, kanssa tuntemattomalle planeetalle, jota asuttavat söpöt ankanpoikaset. Pikkulinnuista uhkaa tulla Blobien ruokaa, mutta Splot päättää yrittää pelastaa heidät. Pelin tavoitteena on pelastaa vangitut pikkulinnut ennen kuin ne tulevat syödyiksi.

Pelattavaa Splotissa on seitsemän maailman ja 56 kentän edestä, mitä voi taitojen mukaan pelata kolmella eri vaikeustasolla. Splot saapuu App Storeen 23. lokakuuta ja mikäli ostit aikoinaan Humble Frozenbyte Bundle -paketin, saat Splotin Windowsille samana päivänä. Frozenbyten mukaan peli voidaan julkaista muille alustoille myöhemmässä vaiheessa.Splotia odotellessa voi pelata esimerkiksi App Storen parhaimpien uutuuspelien joukkoon valittua Monsua, jonka on kehittänyt suomalainen Boomlagoon. Frozenbyten ja Boomlagoonin lisäksi suomalainen Seriously on julkaisemassa tässä kuussa uuden mobiilipelin, Best Fiendsin.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Edge 40 – hinta laskenut -23%

Motorola Edge 40
299 € Power
357 € Bigbox
383 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 389 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -22%

Xiaomi Redmi 12 – hinta laskenut -18%

Xiaomi Redmi 12
129 € Bigbox
152 € Proshop
159 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.