>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli erikoisen näköisen kameran

2
Manu Pitkänen

HTC esitteli erikoisen näköisen kameran
HTC esitteli eilen illalla Desire EYE -kamerapuhelimen lisäksi oman REksi nimetyn tilannekameran. Putkimainen kamera on suunniteltu samankaltaisiin käyttötilanteisiin kuin mitä GoPro-kameroitakin käytetään eli erilaisten tilanteiden taltiointiin.

HTC:n REssä on 16 megapikselin kenno, jolla voidaan kuvata korkeintaan 1080p-tasoista (30 FPS) videota. Kamerassa on 146 asteen laajakulmaoptiikka, joten kamera taltioi kuvaa hyvin laajalta alueelta eikä sen asemointia tarvitse miettiä turhan paljoa (eikä kamerasta löydykään lainkaan etsintä). HTC:n mukaan kameralla onnistuu niin hidaste- (x4, 720p) kuin aikaviivekuvauskin (slow motion, time lapse). Kamera on IP57-sertifioitu.

REn pääominaisuuksista on mahdollisuus muokata ja jakaa videoita täysin ilman tietokonetta. Muokkaus ja jakaminen onnistuvat kokonaan langattomasti älypuhelimen avulla. Kamera on saamassa myös tuen YouTube-liveohjelmien lähettämiseen, joten omia kommelluksia voi jakaa koko maailmalle YouTuben kautta suorana.Kamerasta löytyy kahdeksan gigatavun muistikortti, mutta sen voi halutessaan päivittää 128 gigatavun malliin. 820 milliampeeritunnin akusta riittää virtaa yhden tunnin ja 40 minuutin jatkuvaan Full HD -kuvaukseen.

REn myynti alkaa Pohjoismaissa myöhemmin tänä vuonna. Hintatietoja ei paljastettu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

johtaja59
johtaja59

1

Muotoilussa on mielestäni menty perse edellä puuhun, mutta laadusta on vaikea sanoa, ennenkuin näkee puolueettoman vertailun.
Varteenotettavia kilpailijoita GoPro3:lle on tullut jo Mobius (RC-leluihin) ja Diel SJ4000 (kypärään), muttei todellista haastajaa.

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

2

Ideana ihan mielenkiintoinen, ja voisi ehkä kaupasta tarttuakkin käteen jos ei olisi hinnalla pilattu.

Helposti tälläisen lelun voisi jollain 150-250€ hinnalla ottaa mukaansa. Mutta veikkaanpa olevan jotain 400€ luokkaa.

Only time will tell :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.