Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin uusi sisältökauppa vuoti nettiin kaikkien ladattavaksi

1
Manu Pitkänen

Androidin uusi sisältökauppa vuoti nettiin kaikkien ladattavaksi
Android Police -sivuston Artem Russakovskii on vuotanut Google Play -kauppasovelluksen viidennen version kaikkien saataville. Sovelluksen jakelun aloittamiseen voi kulua Googlelta vielä muutamia päiviä, mutta jos olet hätäinen ja haluat päivittää Google Play 5.0:aan jo nyt, niin se onnistuu lataamalla Android Policen jutusta löytyvän APK-tiedoston.

Sovelluksen kerrotaan toimivan Android 2.3:ssa ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmäversioissa. Android L Preview'n käyttäjillä sovellus voi kuitenkin olla vielä epävakaa.

Google Play 5.0:n kaikkein keskeisin uudistus on tietysti siirtyminen Android L:n kohdalla esitettyyn Material Design -ulkoasuun, mikä näkyy heti sovelluksen uudistetussa ikonissakin. Kuten jo aiemmin on selvinnyt, on itse sovellus edeltäjäänsä selvästi graafisempi ja tilaa käytetään aiempaa reilummin hyväksi. Sisältöjen esittelysivuilla What's New -osion muutososion näkyvyyttä on lisätty. Parhaimman käsityksen sovelluksesta saa tietysti kokeilemalla sitä itse käytännössä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

HCT
HCT

1

Eilan illalla 9.10 päivittyi Google Play-myymälä versioon 5.0.31(80290013) ilmeisesti sama jota Android Police apk tiedostona tarjoaa. Vilastu vasta käyttöliittymää ja onhan se "selkeämpi" kuin vanha versio.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.