Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla ja Rovio julkaisivat yhteistyössä Angry Birds -launcherin Androidille

4
Sami Koivunen

Jolla ja Rovio julkaisivat yhteistyössä Angry Birds -launcherin Androidille
Suomalaiset mobiilialan yritykset Jolla ja Rovio ovat yhdistäneet voimansa lanseeratakseen Androidille Jollan Sailfishiin pohjautuvan Angry Birds Stella Launcherin.

Angry Birds Stella Launcher pohjautuu vahvasti Jollan kesällä esittelemään Jolla Launcheriin. Jollan tarjoamien ominaisuuksien lisäksi launcher sisältää Stella-taustakuvan, Angry Birds -teeman mukaiset soittoäänet ja rajoittamattoman pääsyn Rovion ToonsTV-sisältöön.

Yli kolme miljardia näyttökertaa saavuttaneen Toons.tv:n fantastinen sisältö on nyt vain yhden pyyhkäisyn päässä.

Nyt kun Angry Birds Toons Season 2 ja Angry Birds Stella -animaatiosarja ovat pian tulossa, olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota Angry Birds Stella Launcher -tuotteen Android-laitteita käyttäville faneillemme, yhdessä Jollan kanssa.Rovion Mighty Eagle ja markkinointijohtaja Peter Vesterbacka.Angry Birds Stella Launcher on erinomainen esimerkki siitä miten Jolla Launcher ja sen Sailfish OS -ympäristö soveltuu Rovion Angry Birdsin kaltaisille brändeille.

Pitkäaikainen yhteistyömme Rovion kanssa on ollut hieno matka, ja olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme julkistaa tämän ainutlaatuisen Jolla Launcher -version Angry Birds -faneille.

Jollan perustajiin lukeutuva Sami Pienimäki.Angry Birds Stella Launcherin voi ladata kiinalaisista Taobao- ja UC-sovelluskaupoista. Sovelluksen kerrotaan saapuvan myös muihin sovelluskauppoihin lähiaikoina.

Launcher vaatii Android 4.3:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmän, 4-5,5 tuuman näytön ja kaksi gigatavua RAM -muistia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

prezo
prezo

2

Joo, on se hienoa että suomessa puuhastellaan kaikenlaista mutta miksei mitään kunnolista saada aikaan?

Täysin tyhjänpäiväinen promootio. Angry Birds -launcheri jonka on kehittänyt jolla, joka ei edes ole android -firma? Mikseivät tehneet sitä sailfishille, vai eikö rovio nähnyt sitä järkevänä sijoituksena?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti prezo:

Angry Birds -launcheri jonka on kehittänyt jolla, joka ei edes ole android -firma?

Android firma ? Ei kaikki OHA jäseniä jotka Androidiin softaa kehittävät. Jos sitä meinaat.

Jolla kehittää omaa käyttöliittymäänsä ja sitä tuossa hyödynnetään, Rovio kimpalla näkyvyys paranee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.