Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kartat tulivat kaikkien Android-puhelimien saataville

5
Manu Pitkänen

Nokian kartat tulivat kaikkien Android-puhelimien saataville
Nokia on tuonut HERE-karttasovelluksensa kaikkien Android-laitteiden saataville. Beta-vaiheessa olevaa sovellusta ei kuitenkaan löydy Google Playstä, vaan se pitää ladata HERE:n verkkosivuilta osoitteesta here.com/beta/android.

Ennen sovelluksen lataamista omaan Android-puhelimeen, kannattaa käydä katsomassa puhelimen asetuksista (Asetukset > Tietoturva) sallivatko ne Google Playn ulkopuolisista lähteistä ladattujen ohjelmien asentamisen. HEREn verkkosivuilta ladattu ohjelma ei päivity automaattisesti, vaan päivitykset pitää asentaa käsin. Kannattaakin seurata uutisointia, jotta pysyy kärryillä päivityksistä.

HERE-sovelluksen toimivuutta testataan parhaillaan eri laittessa, mutta Nokian mukaan karttojen pitäisi toimia ainakin kaikissa niissä puhelimissa, joista löytyy Android 4.1. Gigatavu keskusmuistia ja 4–6 tuuman näyttö ovat myös suositeltavia ominaisuuksia.

Nokia julkaisi jo aiemmin karttapalvelunsa beta-version Samsungin Galaxy-puhelimille. Karttojen on luvattu ilmestyvän lähiaikoina myös iPhonelle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

mcmopo
mcmopo

3

Itselläkään ei toiminut suoraan latausta avaamalla (4.4 kitkat). Mutta käyttäen erillistä tiedoston hallinta ohjelmaa (ES file explorer) onnistui asennus hyvin. Pieni ongelma tuli kyllä karttoja ladatessa kun suomea en löytänyt erillisenä vaan joutuu vissii lataamaan koko euroopan (noin 9gt). Pitää siivoilla hieman roinaa muistikortilta ja yrittää uudelleen.

Vastaa
Caliber
Caliber

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

Pitäisi ja pitäisi. Ei toimi N5:ssa Android 5.0:lla. Aika kauaskatseista toimintaa. Amatöörit.
Edit. Siis asentamaan pystyy, mutta käynnistäessä kaatuu, ei taida toimia ART:lla?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja