Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft pudotti Nokian pois Lumia-brändistä

1
Manu Pitkänen

Microsoft pudotti Nokian pois Lumia-brändistä
Keväällä toteutuneen Nokian matkapuhelinyksikön myynnin jälkeen Microsoft on hiljalleen ottanut etäisyyttä Nokia-brändiin. Ensin vaihdettiin Nokia-talon nimi sekä muihin rakennuksiin ripustetut kyltit. Sitten brändiuudistus ulottui viestintäkanaviin sekä Nokialta ostettujen sovellusten nimiin. Lopulta nimivaihto tehdään myös Lumia-älypuhelimiin.

Microsoft on Conversations-blogissaan esitellyt uuden Microsoft Lumia -brändiä, jonka saapumisesta saatiin vihjeitä jo viikon alkupuolella. Mitä uudistuksen myötä käytännössä tulee tapahtumaan on se, että puhelimen takapuolen Nokia-logo vaihtuu Microsoftin ikkunalliseen logoon ja näytön yläreunassa oleva logo vaihdetaan Microsoft-tekstiin.

Conversations-blogin haastattelema Microsoftin puhelinyksikön markkinointijohtaja Tuula Rytilä ei kerro vielä koska ensimmäiset Microsoft-logoilla varustetut Lumiat ilmestyvät, mutta siihen ei ilmeisesti mene kovin kauaa.


Microsoft aikoo käyttää Nokia-nimeä vielä kaikkein edullisimmissa matkapuhelimissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Eikö se nyt näin ollut tarkoitus jo alusta asti?

Edelleen olen siinä ymmärryksessä, että MS:llä ei edes ole oikeutta Nokia-brändiin älypuhelimissa kovin pitkään. Aikaa en muista, mutta 2015 loppuun lienee hyvä arvaus, kun Nokia voi palata laitevalmistajaksi 2016.

Se 10 vuoden oikeus brändiin koskee nimenomaan perusluureja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja