Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt alkaa Microsoftin Nokia-brändin kuoppaaminen

1
Matti Vähäkainu

Nyt alkaa Microsoftin Nokia-brändin kuoppaaminen
Microsoft on aloittanut kaivamaan kuoppaa Nokia-brändille sen omistamissa matkapuhelimissa. Tiedot kertoivat jo syyskuussa, että Microsoftilla on tarkoituksena lopettaa sekä Nokia- että Windows Phone -brändit. Nyt ensimmäisen unohtaminen tapahtuu jo sosiaalisessa mediassa.

Microsoftin Ranskan osasto on aloittanut muutokset vaihtamalla Facebookin, Twitterin ja muiden some-palveluiden nimet Nokiasta Microsoft Lumiaan. Microsoft kertoo The Vergelle, että sama tapahtuu vaiheittain myös muilla markkinoilla.

Lumia-brändi jää elämään Microsoftin älypuhelimissa, joka on tietysti selvää ottaen huomioon Lumia-laitteiden merkityksen Microsoftin älypuhelinalustalle. Tulevissa mainoksissa Nokia loistaa poissaolollaan, joka on tervetullut muutos myös uuden Nokian kannalta. Uudistuksen myötä uusi Nokia ja Microsoftin matkapuhelimet saadaan eroteltua toisistaan yhä enemmän myös kuluttajien mielissä.


Microsoft ei ole toistaiseksi kertonut mitään Windows Phone -brändin muutoksista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

PJL78
PJL78

1

Nyt kun Nokia on "vapaa", niin toivon koko sydämeni pohjasta onnea ja menestystä tulevaisuuteen. Pidetään peukut Nokialle, että pitää oudot tyypit pois johtoportaasta, eikä enää koskaan menisi takaisin samaan kuoppaan kuin vielä jokunen aika sitten. Oppikoon parhaat virheistä, toistenkin tekemistä.

Sitten vaan porskuttamaan Nokian omia sovelluksia niin paljon kuin mahdollista kaikille käyttöjärjestelmille, erityisesti Jollan ja Androidin (ja jos aika tulee, niin myös Tizenille ja Firefoxille). Nokia ei ole rautaan, paikkaan, eikä mihinkään yritykseen sidonnainen, vapaa kuin taivaan lintu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja