Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n G3-huippupuhelin päivittyy Android Lollipopiin tänä vuonna

1
Manu Pitkänen

LG:n G3-huippupuhelin päivittyy Android Lollipopiin tänä vuonna
LG:n Saksan yksikkö on vahvistanut Facebook-sivuillaan, että yhtiön G3-lippulaivapuhelimelle G3 julkaistaan Android 5.0 Lollipop -päivitys kuluvan vuoden aikana. Montaa viikkoa ei siis enää tarvitse odottaa.

Käyttöjärjestelmäpäivityksen julkaisu ajoittunee kvartaalin loppupuolelle, sillä nyt eletään jo lokakuun loppua ja yhtiö olisi todennäköisesti kertonut tarkan päivämäärän jos jakelu alkaisi jo ennen marraskuun puolta väliä. Voisi veikata, että päivitys julkaistaisiin joulukuun puolella. Huhujen mukaan Samsung julkaisisi Android Lollipopin Galaxy S5:lle samoihin aikoihin.

Puhelinvalmistajat ovat hiljalleen paljastaneet julkisuuteen omat päivityssuunnitelmansa. Voit käydä tarkistamassa toisesta artikkelistamme, että mihin Android-puhelimiin Lollipop-päivitys on ainakin tulossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jukopliut
Jukopliut

1

Näinköhän G2 jää jonnekin hamaan tulevaisuuteen.. Tuolla fb sivulla on vaan todennut ettei voi antaa tarkkaa päivämäärää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.