Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gmailin uusi Android-sovellus vuoti nettiin

Manu Pitkänen

Gmailin uusi Android-sovellus vuoti nettiin
Android Police on julkaissut Android Lollipopissa esitellyn Material Design -käyttöliittymäsuunnittelun hengessä uudistetun Gmail 5.0 -sovelluksen APK-paketin. Uudistuneen Gmailin esittelyvideo vuoti julkisuuteen viime viikolla.

Lataamalla APK-paketin ja mahdollistamalla puhelimen asetuksista sovellusten asentamisen tuntemattomista lähteistä, pääset etuajassa käsiksi uudistettuun Gmailiin. käyttöliittymäuudistuksen lisäksi sovelluksesta löytyy toinen isompi parannus: mahdollisuus lisätä kolmannen osapuolen sähköpostitilejä, kuten Yahoo-, Outlook- ja Exchange-tilejä. Näin ollen kaikki sähköpostit on luettavissa Gmail-sovelluksen alta.Uusi Androidille suunniteltu Gmail löytyy täältä, mutta jos tarvitset Exchange-tuen, niin sinun tulee asentaa myös toinen APK-tiedosto.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja