Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Samsung päivittää Galaxy S4:n Lollipopiin

Puhelinvertailu

Videolla: Samsung päivittää Galaxy S4:n Lollipopiin
SamMobile esitteli jo aiemmin Galaxy S5:lle saapuvaa TouchWizillä varusteltua Android Lollipop-käyttöjärjestelmää, mutta päivitys on uusimman esittelyvideon perusteella tulossa myös generaatiota vanhemmalle lippulaivalle, Galaxy S4:lle.

Sivuston mukaan videolla näkyvä käyttöjärjestelmä perustuu Lollipopin LRX02E-versioon eikä uusimpiin tällä viikolla julkaistuihin koodeihin.

Mille puhelimille Lollipop on sitten tulossa? Voit käydä lukemassa vahvistetut puhelinmallit edellä olevan linkin takaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.