Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen iOS-peli Zombie Catchers keräsi alle viikossa miljoona latausta

1
Sami Koivunen

Suomalainen iOS-peli Zombie Catchers keräsi alle viikossa miljoona latausta
Suomalaisen Two Men and a Dog -peliyhtiön iOS:lle valmistama Zombie Catchers on kerännyt alle viidessä päivässä yli miljoona latausta. Asiasta uutisoi Talouselämä.

Aiemmin tänä vuonna vastaavaan ovat kyenneet suomalaispeleistä Grand Crun Supernauts ja Seriouslyn Best Fiends. Zombie Catchersin hyvän alkumenestyksen osasyynä lienee se, että App Store nosti sen esille parhaiden uusien pelien kategoriassa.

Zombie Catchers julkaistiin viime viikolla. Peliä ovat kehittäneet aiemmin digimarkkinointitoimisto White Sheepissä työskennelleet Matti Kallonen ja Aleksi Räisänen. He myös muodostavan zombipelin takaa löytyvän Two Men and a Dog -peliyhtiön. Kallonen ja Räisänen tekivät pelin lähes kokonaan kahdestaan puolentoista vuoden aikana.Monet yrittävät nykyään kopioida menestyspelejä. Me halusimme luoda vahvan ja mielenkiintoisen maailman. Kun ei ollut rutiinia pelialalta, uskalsi kokeilla hullultakin tuntuvia juttuja.

Matti Kallonen talouselama.fi:ssä.Zombie Catchersissä pelaaja ohjaa avaruusolentoja, jotka pyrkivät siivoamaan maapallon sen vallanneista zombeista. Peli on ilmainen, mutta pelin sisällä on mahdollista ostaa esineitä rahaa vastaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja