Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta luvassa isoja uutisia huomenna: "Kohta tapahtuu"

4
Manu Pitkänen

Nokialta luvassa isoja uutisia huomenna: Kohta tapahtuu
Nokia on kiusoitellut sosiaalisessa mediassa tiistaina 18. marraskuuta kerrottavista uutisista, jotka käynnistävät uuden luvun yhtiön tarinassa. Viime viikon lopulla Nokia kertoi pääomamarkkinapäivilläänsä, ettei se aio enää palata kuluttajamarkkinoille itse, mutta se on kiinnostunut lisensoimaan brändiäänsä sekä kehittämiäänsä tuotteita muille merkeille.

Nokia Technologiesin tuoteliiketoiminnan johtaja Sebastian Nyström pitää huomenna esityksen Slush-tapahtumassa, jossa todennäköisesti valotetaan tarkemmin mistä Nokian seuraavasta aikakaudesta on oikein kyse.

Nokia julkaisi hetki sitten alla olevan kiusoittelutwiitin, jossa pohjustetaan huomista julkistusta. Onko kyse Apple TV:n kaltaisesta mediasoittimesta vai kenties pienestä pelikonsolista? Vai liittyykö kuvassa oleva Nokia-logolla varustettu musta laatikko sittenkään mitenkään huomiseen julkistukseen?
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Happokala
Happokala

3

Se on jonkinlainen IoT-tukiasema. Nokian sivulta:

"Nokia Technologies kehittää ja lisensoi huippuinnovaatioita, jotka mahdollistavat uuden murroksen tietojenkäsittelyssä ja langattomissa ratkaisuissa. Tässä ”ohjelmoitavassa maailmassa” älykkäät yhteydet liittävät miljoonat, jokapäiväisessä käytössä olevat laitteet verkkoon ja siten luovat uusia, kiinnostavia mahdollisuuksia."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
yrrhh (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:

Uusi kumisaapasmallisto tulossa ulos

Sinulla on tulossa loistava ura koomikkona.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja