Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisee Z Launcherin Google Playssä

Manu Pitkänen

Nokian kesäinen jymy-yllätys tulossa kilpailijoiden Android-laitteille
Nokia esitteli tänään Slush-tapahtumassa ensimmäisen Android-tablettinsa. N1 nimen saanut perustuu Android Lollipop -käyttöjärjestelmään, mutta sen päälle on ripoteltu annos Nokian omaa ohjelmisto-osaamista: Z Launcher.

Kerroimme Z Launcher -kotinäkymäsovelluksesta jo kesällä, jolloin se tuli beta-versiona saataville innokkaille testaajille. Z Launcher ei tule jäämään Nokia N1:n yksinoikeudeksi, vaan Slushissa puhunut Sebastian Nyström lupasi sovelluksen tulevan saataville Google Playn kautta kaikille yhteensopiville Android-laitteille.

Z Launcherin ideana on, että sovellusten, kontaktien ja tiedostojen kahlaamisen sijaan tietoja voisi hakea yksinkertaisesti piirtämällä kirjaimia näytölle. Sovellus yrittää myös päästä jyvälle käyttäjänsä päivärytmistä, jolloin se osaa tuoda oikeat sovellukset ja tiedot nopeammin saataville.Päivitys. Z Launcherin voi ladata täältä.

Introducing Z Launcher from Nokia Z Launcher on Vimeo.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja