Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Lumia-puhelimia on aktivoitu 50 miljoonaa kappaletta

2
Manu Pitkänen

Microsoft: Lumia-puhelimia on aktivoitu 50 miljoonaa kappaletta
Microsoft kertoi Saksassa bloggaajille järjestetyssä tilaisuudessa, että Lumia-puhelimia on aktivoitu noin 50 miljoonaa kappaletta. Luku kertoo siis Lumia-malliston kumulatiivisen myyntimäärän, eikä siis kuvaa käytössä olevaa laitekantaa (osa Lumia-käyttäjistä on jo voinut vaihtaa puhelimen toiseen).

On vaikea sanoa kuin tuoreesta luvusta on kyse, sillä Nokian ja Microsoftin tulosraporttien perusteella Lumia-puhelimia on toimitettu noin 60–70 miljoonaa kappaletta. Heinäkuuhun mennessä pelkästään Lumia 520:tä oli aktivoitu 12 miljoonaa kappaletta. Tämän vuoden alussa Nokia saavutti Suomessa miljoonan aktivoidun Lumian rajapyykin.
Heinä-syyskuussa Microsoft toimitti Lumia-puhelimia 9,3 miljoonaa kappaletta, mikä on uusi kvartaaliennätys. Suomessa kysyntä on alkanut hiipua Nokian irtaantumisen jälkeen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

perhana
perhana

2

Melko hauska piirre tuo, että tässä uutisessa katsottiin tarpeelliseksi korostaa sitä että aktivointimäärät eivät välttämättä kerro sitä kuinka paljon Lumia-puhelimia on vielä käytössä, kun taas android-aktivointien lukumäärää hehkuttavassa uutisessa aikoinaan erikseen korostettiin sitä kuinka aktivointimääristä saa melko luotettavan kuvan käytössä olevista android-puhelimista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja