>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Lumia-puhelimia on aktivoitu 50 miljoonaa kappaletta

2
Manu Pitkänen

Microsoft: Lumia-puhelimia on aktivoitu 50 miljoonaa kappaletta
Microsoft kertoi Saksassa bloggaajille järjestetyssä tilaisuudessa, että Lumia-puhelimia on aktivoitu noin 50 miljoonaa kappaletta. Luku kertoo siis Lumia-malliston kumulatiivisen myyntimäärän, eikä siis kuvaa käytössä olevaa laitekantaa (osa Lumia-käyttäjistä on jo voinut vaihtaa puhelimen toiseen).

On vaikea sanoa kuin tuoreesta luvusta on kyse, sillä Nokian ja Microsoftin tulosraporttien perusteella Lumia-puhelimia on toimitettu noin 60–70 miljoonaa kappaletta. Heinäkuuhun mennessä pelkästään Lumia 520:tä oli aktivoitu 12 miljoonaa kappaletta. Tämän vuoden alussa Nokia saavutti Suomessa miljoonan aktivoidun Lumian rajapyykin.

Heinä-syyskuussa Microsoft toimitti Lumia-puhelimia 9,3 miljoonaa kappaletta, mikä on uusi kvartaaliennätys. Suomessa kysyntä on alkanut hiipua Nokian irtaantumisen jälkeen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

perhana
perhana

2

Melko hauska piirre tuo, että tässä uutisessa katsottiin tarpeelliseksi korostaa sitä että aktivointimäärät eivät välttämättä kerro sitä kuinka paljon Lumia-puhelimia on vielä käytössä, kun taas android-aktivointien lukumäärää hehkuttavassa uutisessa aikoinaan erikseen korostettiin sitä kuinka aktivointimääristä saa melko luotettavan kuvan käytössä olevista android-puhelimista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.