Windows Phone 8.1 saapui kaikkien aikojen suosituimmalle Lumialle Suomessakin

1
Manu Pitkänen

Windows Phone 8.1 saapui kaikkien aikojen suosituimmalle Lumialle Suomessakin
Windows Phone 8.1:n (Lumia Cyan) jakelu on alkanut Suomessa kaikkien aikojen myydyimmälle Windows-puhelimelle, Lumia 520:lle. Jakelu aloitettiin tänään monessa muussakin maassa.

Microsoft paljasti WPC 14 -tapahtumassa, että Lumia 520:tä oli aktivoitu eli myyty heinäkuuhun mennessä noin 12 miljoonaa kappaletta. Suomessakin se keikkui hyvillä sijoituksilla operaattoreiden myydyimpien älypuhelimien listoilla. Kesällä Microsoft esitteli jo seuraajan suosituimmalle Lumialleen, mutta Lumia 530 on teknisesti monella tapaa heikompi kuin edeltäjänsä.

Windows Phone 8.1:n jakelu aloitettiin virallisesti heinäkuun puolessa välissä. Se on saapumatta Suomessa vielä Lumia 620:lle, 720:lle, 820:lle ja 920:lle. Uusi ohjelmistopäivitys sisältää muun muassa tuen aloitusnäytön taustakuvalle, ilmoituskeskuksen ja Word Flow -näppäimistön.Mikäli puhelin ei ilmoita saapuneesta päivityksestä automaattisesti, voit hakea sen manuaalisesti avaamalla Asetukset ja valitsemalla valikon lopusta "Puhelimen päivitys". Puhelin kannattaa kytkeä laturiin asennuksen ajaksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.