Microsoft aloitti Lumia 535:n ennakkomyynnin Suomessa

1
Manu Pitkänen

Tässäkö seuraava Lumia-myyntimenestys? Lumia 535:n ennakkomyynti alkoi Suomessa
Kuukausi sitten esittellyn ensimmäisen Microsoft-merkkisen Lumia-älypuhelimen, Lumia 535:n, ennakkomyynti on alkanut tänään Suomessa.

Kuten jo maanantaina ounastelimme Microsoftin aloittaman mainoskampanjan pohjalta, tulee puhelin kauppojen hyllyille juuri ennen joulua: 18. joulukuuta. Lumia 535 on varusteltu 119 euron hintaansa nähden varsin hyvällä tekniikalla.

Viisituumaisen näytön resoluutio on 960x540 pikseliä, keskusmuistia on gigatavun edestä ja tallennustilaa on kahdeksan gigatavua. Viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera on saanut rinnalleen LED-salaman ja etupuolelle on lisätty myös viiden megapikselin kamera. Pienenä puutteena on tosin mahdollisuus kuvata vain 864x480 pikselin videota, kun Lumia 520:llä voi kuvata 720p-tasoista liikkuvaa kuvaa.

Millaisia muita puhelimia tähän hintaan suunnilleen saa? Vastaus kysymykseen löytyy Puhelinvertailun tuoreesta 100 euron älypuhelimet -katsauksesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.