Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi HERE-kartat Google Playssä

Manu Pitkänen

Nokia julkaisi HERE-kartat Google Playssä
Nokia on julkaissut HERE-karttasovelluksensa Google Play -sovelluskaupassa, josta ohjelman voi ladata kaikkiin yhteensopiviin Android-laitteisiin. Karttasovellusta voi käyttää verkkoyhteydellä tai ilman.

Lokakuun alussa HERE-kartat julkaistiin Samsungin laitteisiin Galaxy Apps -sovelluskaupan kautta ja pari viikkoa myöhemmin ohjelman pystyi lataamaan kaikkiin yhteensopiviin Android-puhelimiin Nokian verkkosivuilta. Nyt ohjelman löytää myös Google Playstä.

HERE ei välttämättä löydy aivan vielä Google Playn haulla, mutta sen voi kuitenkin asentaa puhelimeensa Google Playn verkkosivujen kautta.

Nokian mukaan kehitteillä on myös iOS-sovellus, mutta sen saapumista pitää odotella ensi vuoden alkuun saakka.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja