Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus järjesti kilpailun: Keksi uudelle käyttöjärjestelmälle nimi

8
Manu Pitkänen

OnePlus järjesti kilpailun: Keksi uudelle käyttöjärjestelmälle nimi
Ensimmäistä syntymäpäiväänsä viettävä kiinalainen OnePlus-puhelinmerkki on kertonut kehittävänsä omaa Android-versiota (ns. custom ROM). Yhtiö yrittää keksiä käyttöjärjestelmälle nasevaa nimeä ja hakee urakkaan apua omilta faneiltaansa.

OnePlussan foorumeilla avatun kilpailun tavoitteena on siis keksiä uudelle ROMille nimi. Ehdotuksia saa lähettää kilpailuun joulukuun loppuun saakka, jolloin jatkoon valitaan kymmenen parasta ehdotusta (lisäksi valitaan kymmenen ehdotusta kiinankieliseltä foorumilta, jatkoon päässeet saavat uuden OnePlusin Power Bank -varavirtalähteen). Lopullinen nimi valitaan 11. tammikuuta ja voittaja saa itselleensä yhden mustan 64 gigatavun OnePlus One -puhelimen ja matkan Hongkongiin yhtiön päämajaan.

Tähän saakka OnePlus on käyttänyt CyanogenModin alustaa, mutta yhtiöiden sukset menivät ristiin sen jälkeen kun CyanogenMod lupasi Micromaxille yksinoikeuden Intiassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hyperion98:

Ainoa vain, että average kuluttaja ei tiedä mitä rom tarkoittaa


Eli mitä?

Osassa maissa opetettu koulussa kaikille <50v koulun käynneille. Kun kyse nimestä niin ehkä eivät mieti mitä "ROM" tarkoittaa, tai tuo mieleen muut tuotteet joissa tuo esiintyy, luoden sitten tapauskohtaisesti erilaisia mielikuvia.

Jos firma alkaa markkinoida kuluttajille ja markkinoi että laitteen käyttöjärjstelmää/sovellusalustaa omalla nimellä ottaen etäisyyttä (Google) Androidiin, niin siitä voi hakea etua, mutta varmaan myös karkoittaisi potenttiaalisia.

Josta pääseekin tähän kommenttiin

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tommeli:

Sailfish - Olis käyttiskin valmiina jo ja hyvä sellainen !


Tuossa kannaettavaa ideaa, silloin voisi ottaa etäisyyttä aidosti androidiin, tarjota silti halukkailla sovellus yhteensopivuutta.

Nopea vaihtoehto , tosin hidas ja kallis vs se että vain paketoin avoimen anndroidin omalla nimellä. Uskon että OnePlussa haluaa vain lättästä oman nimen, ei mitään muuta omaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja