>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seriouslyn hittipeli Best Fiends on nyt saatavilla Androidille

3
Manu Pitkänen

Suomalainen hittipeli julkaistiin Androidille
Suomalaisen Seriously-peliyhtiön syksyllä iPhonelle ja iPadille julkaisema Best Fiends -peli on tullut Android-puhelimien saataville Google Playn kautta.

Best Fiendsistä kehittyi nopeasti hitti iOS:llä ja sitä ladattiin julkaisuviikon aikana miljoona kertaa. Yhdysvaltain App Storessa käyttäjät ovat antaneet pelille keskimäärin 4,5 tähteä (yli 5000 arvostelua). Suomessakin pelistä on pidetty ja se on saanut yhtä hyvän vastaanoton pelaajilta.

Pelin onnistuneen lanseerauksen jälkeen Best Fiends keräsi sijoittajilta noin neljä miljoonaa euroa lisää rahoitusta. Yhtiön tavoitteena on esitellä trilogiaksi suunnitellun pelisarjan toinen osa ensi vuonna.

Best Fiend on yhdistä kolme -tyyppinen peli, jossa tarkoituksena on taistella pelihahmojen avulla pahoja etanoita vastaan. Jokaisella pelihahmolla on omat erityistaitonsa, joita voi kehittää pelin edetessä.Lataa Best Fiends iOS:lle | AndroidillePuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

2

Millä perusteella kaikista täällä uutisoiduista suomalaisista peleistä käytetään nimitystä "hittipeli"? Eivät oikein ole suosiot tuntuneet vastaavat omia tutkimuksiani pelien ympärillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.