Lumia Denimin jakelu laajeni Suomessa

3
Manu Pitkänen

Lumia Denimin jakelu laajeni Suomessa
Microsoft kertoi viime viikolla aloittaneensa Lumia Denim -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun Lumia-puhelimille. Vaikka varsinaista päivitysaaltoa odotetaan vasta tammikuulle, on Denim julkaistu Suomessa jo monille malleille.

Viime viikolla Denim julkaistiin Lumia 625:lle, 930:lle, 1320:lle ja 1520:lle. Nyt jakelua on laajennettu Suomessa niin, että päivitys on ilmestynyt Lumia 520:lle, 620:lle ja 720:lle. Päivitystä odottavat vielä Lumia 630, 635, 820, 920, 925 ja 1020.

Lumia Denim on luonteeltaan pienehkö ominaisuuspäivitys Windows Phone 8.1:lle, joten kovin paljoa uutta se ei sisällä. Päivityksessä on kiinnitetty huomiota Lumia Camera -sovelluksen kuvausominaisuuksiin. Järjestelmäpuolella uutta on esimerkiksi tuki aloitusnäytön kansioille.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti lmfmis:

Eipä mitään näkyvää ....

Näkyvää päivityksessä ?

Riippuu mallista, mutta yleisiä WP juttuja jokaiseen, mm natiivi kotinäytön laattojen "kansiointi", kansion yhteinen laatta on myös aktiivinen.
VPNään taisi olla jotain, samoin hälytyksiin.
Selain muuttu, näkyy joillain sivuilla.
Viestisovellukseen pieniä muutoksia valintoihin.
jne.

Lumia kuorutukset riippuu kovasti mallista ja näkyvät liittyvät lähinnä kameraa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.