Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia-päivityksen kameraparannuksia esitellään videolla

1
PuhelinvertailuMicrosoft laajensi Lumia Denim -päivityksen saatavuutta Pohjolassakin joulun alla. Kovinkaan massiivista muutosta käyttöjärjestelmään ei päivityksellä saateta, mutta pientä parannusta on tietysti tarjolla.

WMPU on ottanut käsittelyyn päivityksen kenties merkittävimmän uudistuksen, joka koskee kameraa. Lumia Camera -sovellukseen on lisätty HDR-ominaisuus, jota laitteissa kutsutaan nimellä Rich Capture.

Rich Capture ottaa kaksi kuvaa, joista se muodostaa paremmin olosuhteet yhdistävän HDR-kuvan. Mikä erikoista, niin ominaisuus mahdollistaa HDR-efektin muokkaamisen, joten "sweet spotin" hakeminen on mahdollista.

Videolla esitellään myös kameran käynnistynopeuden parannuksia, jotka varmasti tulevat niin ikään tarpeeseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Yksi tärkeimmistä muutoksista Denimissä lienee nopeampi toiminta. Ainakin Lumia 520 muuttui ripeämmäksi päivityksen jälkeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja