Videolla: Lumia-päivitys nopeuttaa kameraa

Puhelinvertailu


Microsoftin jakeluun laittama Denim-päivitys ei ensikatsauksella tarjoa kovinkaan paljon käyttäjille näkyviä päivityksiä, mutta pinnan alla muutoksia on tehty.

Lumia-laitteiden kameraohjelmisto on erityisesti parantunut sitten Cyan-ohjelmistoversion ja tätä demonstroidaan yllä olevalla videolla.

Videolla esitellään kuinka peräkkäisten otosten saaminen on nopeutunut Cyanista Denimiin. Uudemmalla versiolla varustettu Lumia 1520 ottaa selkeän niskalenkin aiemmalla Cyan-versiolla varustetusta Lumia 930:sta. Laitteiden rautaerot ovat hyvin pieniä, joten sen suhteen laitteet ovat samalla viivalla.

Denim tuo mukanaan kameraan lisäksi 4K-videokuvauksen ja Rich Capture -ominaisuuden. Kameran lisäksi muutoksia on tehty myös Cortanaan sekä yleiseen käytettävyyteen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.