Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Kiinan Applen" älypuhelinmyynti kasvaa hurjaa vauhtia

2
Manu Pitkänen

Kiinan Applen älypuhelinmyynti kasvaa hurjaa vauhtia
Muutamassa vuodessa nollasta noin 45 miljardin dollarin arvoiseksi yhtiöksi noussut Xiaomi paljasti myyneensä viime vuoden aikana yhteensä 61 miljoonaa älypuhelinta. Vuonna 2013 yhtiö myi älypuhelimia 18,7 miljoonaa kappaletta.

Xiaomin perustaja ja toimitusjohtaja Lei Jun kertoi samalla älypuhelimista syntyneen liikevaihdon (sisältäen verot) olleen viime vuonna 9,97 miljardia euroa. Joulukuussa 1,1 miljardia dollaria sijoittajilta nostanut Xiaomi aikoo tämän vuoden aikana keskittyä myyntialueensa laajentamiseen. Tähän asti Kiinaan ja Intiaan keskittyneen yhtiön uskotaan avaavan myyntikanavia Turkkiin, Meksikoon, Venäjälle ja Kaakkois-Aasiaan.

Samalla yhtiö esitteli maailmalle uuden 699 juania eli 93 euroa maksavan Redmi 2 -älypuhelimen. Puhelimesta löytyy 4,7 tuuman HD-näyttö, Qualcommin 64-bittinen Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri, kahdeksan megapikselin kamera ja kahden megapikselin etukamera. Keskusmuistia on gigatavun edestä ja tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavua.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

KTPH
KTPH

1

Nokia olisi aikanaan voinut myös valita Androidin ja lopputulos olisi todennäköisesti jotain muuta kuin se ikävä puhelinyksikön pakkomyynti johon Microsoft kumppanuus johti.

Vastaa
terve1
terve1

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti KTPH:

Nokia olisi aikanaan voinut myös valita Androidin ja lopputulos olisi todennäköisesti jotain muuta kuin se ikävä puhelinyksikön pakkomyynti johon Microsoft kumppanuus johti.

Mutta kun Nokia halusi erottua muusta joukosta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.