Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen kopiointi kannatti: Parissa vuodessa 45 miljardin dollarin yritykseksi

5
Manu Pitkänen

Applen kopiointi kannatti: Parissa vuodessa 45 miljardin dollarin yritykseksi
Muutamassa vuodessa nollasta maailman kolmanneksi ja Kiinan suurimmaksi älypuhelinmerkiksi noussut Xiaomi on kerännyt sijoittajilta 1,1 miljardin dollarin sijoitukset. Rahoituskierroksella yritys arvioitiin 45 miljardin dollarin arvoiseksi. Xiaomi on tunnettu varsin suoraviivaisena Apple-kopioijana.

Forbes kertoi käynnissä olleista neuvotteluista jo lokakuun lopulla. "Hyvää tavaraa halvalla" myyvä Xiaomi on rahoituskierroksen perusteella arvokkaampi yhtiö kuin tietokonevalmistaja Lenovo, japanilainen Sony tai maailman suurin elektroniikan sopimusvalmistaja Hon Hai (Foxconn).

Suureksi kohonneesta arvostuksesta huolimatta tulosta Xiaomi ei ole pystynyt tekemään kovinkaan kummoisesta. Noin 3,5 miljardin euron liikevaihdosta Xiaomi onnistui pusertamaan voittoa vain 45 miljoonaa euroa viime vuonna. Kesken sijoitusneuvotteluiden Wall Street Journal väitti Xiaomin liikevoiton olevan kymmenkertainen.


Xiaomi aikoo kasvaa jatkossa laajentamalla myyntialuettaansa ja lanseeraamalla uusia tuotteta. Uusi lippulaivapuhelin nähdään tammikuussa ja huhujen mukaan Xiaomi voisi julkaista tulevaisuudessa myös kannettavia tietokoneita. Xiaomi on onnistunut aiheuttamaan ongelmia erityisesti Samsungille, jonka tulos on laskenut tänä vuonna voimakkaasti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
kayttaja4 (vahvistamaton)

1

Niin, voisivat keksiä jonkin muun mallisen näytön kuin suorakaiteen, se on applen keksintö! Kuten myös pyöristetyt neliöt sekä mustat vaatteet. Muotoilu, tuo matkapuhelinten keskeisin ja kallein ominaisuus.

Vastaa
delic
delic

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kayttaja4:

Niin, voisivat keksiä jonkin muun mallisen näytön kuin suorakaiteen, se on applen keksintö! Kuten myös pyöristetyt neliöt sekä mustat vaatteet. Muotoilu, tuo matkapuhelinten keskeisin ja kallein ominaisuus.

Xiaomihan on ihan avoimesti sanonut kopioivansa Applea, Apple on niiden esikuva.

http://www.cultofmac.com/291859/xiaomi-ios-7-ripoff/ Vai meinaatko, että esim. niiden käyttis näyttäisi ihan vahingossa noin paljon iOSsilta?

Luulis silti tuolla menolla, että kohta on oikeuskanne niskassa.

Vastaa
xbkrypt0n
xbkrypt0n

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Luulis silti tuolla menolla, että kohta on oikeuskanne niskassa.

Jos pysyttelevät Kiinassa, niin eipä ole tulossa. Muutenhan se olisi tullut jo aikapäiviä sitten.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
moi:) (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kayttaja4:

Niin, voisivat keksiä jonkin muun mallisen näytön kuin suorakaiteen, se on applen keksintö! Kuten myös pyöristetyt neliöt sekä mustat vaatteet. Muotoilu, tuo matkapuhelinten keskeisin ja kallein ominaisuus.

Mitä Apple muka on itse keksinyt? Muuta kuin muilta kopioimisen ja patentoimisen, jonka jälkeen alkuperäinen keksijä haastetaan oikeuteen?
Hae vaikka googlesta "what did Apple really invent".
Tuo muotoiluhan oli nähty jo 6 kuukautta ennen ensimmäistä iLuuria Samsung F700:ssa. Ja Samsung sitten haastettiin Amerikassa oikeuteen siitä, että S2 muka on pelkkä kopio iPhonesta. Kaiken huipuksi Apple sitten on vielä kopioinut Xiaomilta Sirin. Että Appleako tässä on kopiotu? Amerikassa tietenkin uskotaan siihen, että Apple on tuon kaiken keksinyt mutta haluatteko olla yhtä hyväuskoisia?

Vastaa
delic
delic

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti moi:):

Tuo muotoiluhan oli nähty jo 6 kuukautta ennen ensimmäistä iLuuria Samsung F700:ssa.

Vieläkö joku levittää tätä valheellista tietoa? Katsoppas aieltä googlesta uusiksi, että koska tuo F700 todellisuudessa esiteltiin.

Ja apple kopioi sirin xiaomilta? :D S2 oli kyllä melko törkeä kopio mainoskuvia myöden.

PS toi sarkasmi ei taida olla vahvinta alaasi koska vastasit tosissaan viestiin mikä oli sarkasmia :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja