Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältäkö näyttää tulevan Windows 10:n mobiilikäyttöliittymä?

1
PuhelinvertailuMicrosoft valmistelee parhaillaan Windows 10:tä sekä tietysti sen sisarversiota mobiililaitteille. Windows Phonen tuleva versio saattaa kantaa nimeä Windows Mobile 10 ja näyttää kuvan kaltaiselta.

Väitetyt vuotokuvat tulevat Windows Phone Italyltä ja esittelevät Windows 10:n mobiiliversion aloitusnäyttöä sekä menua. Mitään valtavia uudistuksia ei näkymät tarjoa, mutta sentään taustakuva näkyy tiilien lisäksi myös taustalla. Taustakuva laajenee samalla myös valikkoon.

Kuvat ja tiedot kannattaa ottaa tässä vaiheessa erittäin suurella varauksella, sillä mitään tietoa niiden paikkansapitävyydestä tai lähteestä ei ole. Piakkoin tiedämme todennäköisesti kuitenkin paljon enemmän.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Toki nämä ovat vasta huhuja, mutta mikäli uudistukset ovat tuota luokkaa, en aio jatkossa enää pysyä Windows Phonessa.

Microsoftin ja Nokian kolmivuotisen yhteistyön aikana Nokia toi Lumioihin uusia oikeasti hienoja ominaisuuksia, kuten langattoman latauksen, NFC:n, 808:sta tutun Pureview -valokuvaustekniikan Nokia Camera -sovelluksen kanssa ja lopulta jopa 41 megapikselin kameran.

Mitä oikeasti hienoa Microsoft toi Lumioihin tuon kolmen vuoden aikana? Windows Phonen 8.0 -versio ei pystynyt kilpailemaan muiden alustojen kanssa puutteidensa vuoksi. Ilmoituskeskus/ohjauskeskus onneksi tuli, mutta sekin aivan liian myöhään, eikä sekään mikään Microsoftin innovaatio ole.

Nokia uudisti Lumioita nopeasti, sen mukaan mitä ominaisuuksia Windows Phone sattui milloinkin tukemaan, mutta Microsoftin osalta kehitys on ollut mielestäni olematonta.

Nyt Lumiat ovat täysin Microsoftin vastuulla, eikä muutosta yrityksen toiminnassa Windows Phonen osalta näytä olevan muuttumassa. Tuntuu käsittämättömältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja