Järjettömän kallis Lamborghini-älypuhelin on valmistettu nahasta ja metallista

2
Sami Koivunen

Järjettömän kallis Lamborghini-älypuhelin on valmistettu nahasta ja metallista
Jos oli Vertun viimeisin huippumalli kallis, niin samaa voidaan sanoa tuoreesta Tonino Lamborghini -älypuhelimesta. Puhelinta tullaan myymään 5000 euron hintaan.

Tonino Lamborghini 88 Tauri -nimeä kantavaa älypuhelinta on esitelty käynnissä olevilla CES-messuilla. Puhelin on saanut nimensä kuuluisan italialaisen autosuunnittelijan Ferruccio Lamborghinin pojan Tonino Lamborghinin mukaan. Lamborghini Mobile -yhtiön toimitusjohtaja Bob Hatefin mukaan ylellisyys ei ole puhelimessa itsetarkoitus.

Luksus ei ole tarve, vaan tapa erottua.

Me tarjoamme sekä teknologiaa että luksusta. Tavoitteenamme ei ole myydä suuria määriä.

Lamborghini Mobile -yhtiön toimitusjohtaja Bob Hatef uutistoimisto AFP:lle.Lamborghini-älypuhelimet kootaan käsin ja jokaisessa laitteessa on yksilöllinen tunnus. Kaikkiaan laitteita on valmistettu 1947 kappaletta.
Tonino Lamborghini on myös sisältä keskivertoa järeämpi älypuhelin, sillä sen ominaisuuksiin lukeutuu 2,3 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 3400 milliampeeritunnin akku ja 32 gigatavua tallennustilaa. 1920 x 1080 pikselin näytöllä on kokoa tasan viisi tuumaa ja puhelimen takaa löytyy 20 megapikselin kamera. Etukamerassa on kahdeksan megapikseliä ja käyttöjärjestelmänä on Android 4.4.4 KitKat.

Puhelin esittäytyy alla hi-tech@mail.ru:n vuotokuvissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.