Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovon tuore P90-älypuhelin kilpailee 64-bittisellä Intel Atom -piirillä ja massiivisella akulla

1
Sami Koivunen

Lenovon tuore P90-älypuhelin kilpailee 64-bittisellä Intel Atom -piirillä ja massiivisella akulla
Lenovoa ei toistaiseksi tunneta älypuhelimistaan, mutta kiinalaisyhtiö on tehnyt kovaa kasvua mobiilipuolella. CES-messuilla yhtiö esitteli uusimpia älypuhelimiaan.

Lenovon P90 on 5,5 tuuman Full HD -puhelin, jonka sisuksista löytyy 64-bittinen 1,8 GHz:n Intel Atom -järjestelmäpiiri (Intel Atom Z3560), kaksi gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa, 13 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Käyttöjärjestelmänä on Androidin tuorein 5.0 Lollipop Lenovon Vibe UI 2.0 -käyttöliittymällä. Näiltä ominaisuuksiltaan P90 on älypuhelinten keskitasoa.

Erikoisen puhelimesta tekee sen valtava 4000 milliampeeritunnin akku. Edes huipputekniikalla varustellusta Motorola Droid Turbosta ei löydy vastaavaa akkua. Lisäksi P90 tukee Intel Atom -piirin myötä LTE-Advanced -yhteyksiä (FDD ja TDD), jotka mahdollistavat teoriassa 150 Mb/s tiedonsiirtonopeudet. P90:n akun kerrotaan kestävän yhdellä latauksella kaksi päivää käyttöä.


Puhelin tulee myyntiin helmikuussa. Suomen saatavuudesta tai hinnasta ei ole vielä tietoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Näiltä ominaisuuksiltaan P90 on älypuhelinten keskitasoa.


?

Lainaus:


Erikoisen puhelimesta tekee sen valtava 4000 milliampeeritunnin akku. Edes huipputekniikalla varustellusta Motorola Droid Turbosta ei löydy vastaavaa akkua.


Jos valmius/toiminta-aikoja ei kerrottu, tulee väistämättä mieleen etteivät kilpailukykyiset, eli iso akku on vain sen takia että vie virtaa reippaalla kädellä.

Lainaus:

Lenovoa ei toistaiseksi tunneta älypuhelimistaan


Totta, vaikka markkinaosuus mailmanlaajuisesti on ollut sitä joukkoa joka lähellä kolmanneksi suurinta. esim Huawei paljon tunnetumpi täällä, tosin pitkälti mokkuloitensa ansiosta.

Lenovon kohdalla kannattaa muistaa että omistaa nykyään Motorolan luuripuolen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja