Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus One ostettavissa ilman kutsua rajatun ajan

1
Matti Vähäkainu

OnePlus One ostettavissa ilman kutsua rajatun ajan
Puhelinvalmistajien marginaaliin kuuluva, mutta eräänlaista kulttisuosiota nauttiva – kenties ainakin osittain tämänkaltaisten kampanjoiden ansiosta – ja hyviä arvosteluja saanut OnePlus on julkistanut uuden kampanjan, jolla se myy One-puhelintaan.

Tällä kertaa new year, new gear -kampanja antaa kuluttajille mahdollisuuden ostaa huippuspekseillä varustettu One-puhletti ilman tavallisesti tarvittavaa kutsua. Samaan tapaan laitetta myytiin myös joulun alla.
Tarjous on voimassa vain tammikuun 20. päivänä kello 21-23 Suomen aikaa, joten tarkkana täytyy olla. Mikäli et vain yksinkertaisesti pysty ostamaan laitetta juuri tuolloin, mutta haluat sen silti ostaa esimerkiksi myöhemmin, niin suuntaa keskustelualueellemme, jossa kutsuja jaetaan.

OnePlus One on mm. 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä ja 13 megapikselin kameralla varustettu älypuhelin, jolla on hintaa vajaat 300 euroa.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja