HTC panostaa kameraan uudessa huippumallissa, UltraPixel saa tehdä tilaa?

1
Matti Robinson

HTC panostaa kameraan uudessa huippumallissa, UltraPixel saa tehdä tilaa?
HTC:n älypuhelimet tunnetaan muun muassa UltraPixel-kamerasta, joka riippuen näkökulmasta oli pieni tai suuri epäonnistuminen eroittautua kameralla edukseen muista Android-puhelimista. Nyt HTC:lla on kuitenkin uudet kujeet kameran suhteen, kertoo Bloomberg.

Bloombergin tietojen mukaan HTC valmistelee seuraavaan M9-lippulaivamalliin 20 megapikselin kameraa, jonka kaverina löytyy UltraPixel-etukamera. Aiemmat UltraPixel-kamerat eivät ole lunastaneet odotuksia osaksi juuri pienen megapikselinmäärän johdosta, joka lienee syynä vaihtaa perinteisempään kameraan.

UltraPixel-tekniikalla toteutetut kamerat perustuvat suurempiin pikseleihin, jotka keräävät paremmin valoa ja siten tuottavat parempilaatuisia kuvia. Niiden ongelmaksi on muodostunut pikselimäärä, jonka johdosta kuvien yksityiskohdat eivät erotu kilpailijoiden tavalla.

Yhtiön suunnitelmista tietävä lähde kertoo, että HTC jatkaa panostusta ääniominaisuuksiin ja tulossa on myös yhtiön ensimmäinen älykello. HTC One (M8):lle (kuvassa) jatkoa oleva älypuhelin esitellään todennäköisesti puolentoista kuukauden päästä MWC-messuilla Barcelonassa.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Jos puhelin jälleen kapenee reunoja kohden, mahtuuko etukameraksi yhtä hyvä ultrapixel-kamera, kuin viime M8:n takana on? Meinaa jos meinaavat pienentää etukameran "ultra"pikselimäärää, niin pärjääkö sekään sitten kilpailijoille? Muistaakseni Pocketnow:n arvostelussa toivoivat, että nykyinen 5MP etukamera olisi ollut sen pääkamera 4MP upixel kameran sijaan, eli jos siinä onkin nyt yhtäkkiä joku 2 tai 3MP upx kamera, tuntuuko se downgradelta M8:aan verrattuna?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.