>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC panostaa kameraan uudessa huippumallissa, UltraPixel saa tehdä tilaa?

1
Matti Vähäkainu

HTC panostaa kameraan uudessa huippumallissa, UltraPixel saa tehdä tilaa?
HTC:n älypuhelimet tunnetaan muun muassa UltraPixel-kamerasta, joka riippuen näkökulmasta oli pieni tai suuri epäonnistuminen eroittautua kameralla edukseen muista Android-puhelimista. Nyt HTC:lla on kuitenkin uudet kujeet kameran suhteen, kertoo Bloomberg.

Bloombergin tietojen mukaan HTC valmistelee seuraavaan M9-lippulaivamalliin 20 megapikselin kameraa, jonka kaverina löytyy UltraPixel-etukamera. Aiemmat UltraPixel-kamerat eivät ole lunastaneet odotuksia osaksi juuri pienen megapikselinmäärän johdosta, joka lienee syynä vaihtaa perinteisempään kameraan.

UltraPixel-tekniikalla toteutetut kamerat perustuvat suurempiin pikseleihin, jotka keräävät paremmin valoa ja siten tuottavat parempilaatuisia kuvia. Niiden ongelmaksi on muodostunut pikselimäärä, jonka johdosta kuvien yksityiskohdat eivät erotu kilpailijoiden tavalla.

Yhtiön suunnitelmista tietävä lähde kertoo, että HTC jatkaa panostusta ääniominaisuuksiin ja tulossa on myös yhtiön ensimmäinen älykello. HTC One (M8):lle (kuvassa) jatkoa oleva älypuhelin esitellään todennäköisesti puolentoista kuukauden päästä MWC-messuilla Barcelonassa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Jos puhelin jälleen kapenee reunoja kohden, mahtuuko etukameraksi yhtä hyvä ultrapixel-kamera, kuin viime M8:n takana on? Meinaa jos meinaavat pienentää etukameran "ultra"pikselimäärää, niin pärjääkö sekään sitten kilpailijoille? Muistaakseni Pocketnow:n arvostelussa toivoivat, että nykyinen 5MP etukamera olisi ollut sen pääkamera 4MP upixel kameran sijaan, eli jos siinä onkin nyt yhtäkkiä joku 2 tai 3MP upx kamera, tuntuuko se downgradelta M8:aan verrattuna?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.