Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: Tällä puhelimella HTC haastaa Galaxy S6:n

1
Manu Pitkänen

Kuvissa: Tällä puhelimella HTC haastaa Galaxy S6:n
HTC:n seuraavan sukupolven One-älypuhelimen teknisiä tietoja paljastui viime viikolla Bloombergin julkaiseman jutun kautta. Bloombergin mukaan puhelin muistuttaa ulkoisesti aiempia One-malleja.

Ranskalaisen Nowhereelse.fr-blogin julkaiseman kuvan perusteella (sikäli kun se on aito) näyttäisi siltä, että tuleva One (M9) on tosiaan kuin edeltäjänsä. Parhaiten One (M9):n erottaa aiemmista malleista takakamerasta. One (M8):ssa käytettiin kahdesta kamerasta koostuvaa Duo Camera -järjestelmää, mutta siitä on nyt hankkiuduttu eroon. Tilalle on Bloombergin tietojen mukaan tullut 20 megapikselin kenno.

Eteenpäin osoittavista stereokaiuttimista ei ole luovuttu. Nowhereelse väittää uudesta Onesta löytyvän 13 megapikselin etukamera, mutta tieto vaikuttaisi olevan ristiriidassa Bloombergin esittämien tietojen kanssa. Bloombergin mukaan uudessa Onessa käytettäisiin etupuolella UltraPixel-kameraa.HTC One (M9):ssä odotetaan olevan Snapdragon 810 -suoritin ja noin viiden tuuman Full HD -näyttö. Käyttöjärjestelmänä käytetään Android 5.0 Lollipopia, jonka päälle on lisätty Sense 7 -käyttöliittymä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Korrala
Korrala

1

Ei pelkästään haasta, vaan voittaa 100-0, muovisen Samsungin, eikä joku sormenjälkitunnistus tee Samsungista hyvää, mahtaako edes toimia, ainakin S5:ssä oli ongelmia, eli turha härpäke. Tämä HTC ollut markkinoiden yksi parhaimmista ja kauneimmista puhelimista M7 lähtien.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.