Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen ylivalta on murskaavaa Yhdysvalloissa

8
Matti Vähäkainu

Applen ylivalta on murskaavaa Yhdysvalloissa
On tietysti selvää, että Applella menee hyvin, eikä tarvitse edes tiirata osakemarkkinoita. Erityisen hyvin kaupaksi menevät iPhonet, jotka pitävät yhtiön kiinni voittokulussa heikentyneistä tablettinäkymistä huolimatta.

Uuden raportin mukaan Applen viimeisin iPhone-julkistus on ollut valtaisa suksee. Consumer Intelligence Research Partners kertoo uusimmassa tutkimusraportissaan, että Applen älypuhelimet ottivat viime neljänneksellä puolet koko potista.

Peräti 50 prosenttia Yhdysvalloissa tehdyistä matkapuhelinaktivoinneista viime neljänneksellä oli iPhone-malleja. Toisena on odotetusti Samsung, mutta matka yhdysvaltalaisjättiin on murskaava. Samsungin osuus on pudonnut kolmanneksen viime vuodesta ja oli nyt vain 26 prosenttia.

CIRP:n mukaan LG on ottanut kolmossijan vahvasti haltuun ja nostanut aktivointien osuuden 11 prosenttiin pääasiassa Samsungin ansiosta. Motorolan ja HTC:n jälkeen Nokia (Microsoft) oli kuudentena kahdella prosentilla.


Raportin otanta on kuitenkin valitettavan pieni, joka voi vääristää tulosta. Vain 500 henkilön kohdalla vääristyksiä voi hyvinkn esiintyä, mutta Applen selvää ykkössijaa se tuskin muuttaa. Ennätykselliset myyntiluvut iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -mallien julkistuksen jälkeen kertovat myös suosiosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

delic
delic

1

Ja jos samsungilla ei muuten ole tarpeeksi huonoja uutisia, niin tuoreet luvut kertoo, että Apple viä Samaungia sen kotimaassakin. IPhone nappasi Koreassa historiallisen 33% markknaosuuden. Yli 20% osuutta ei ole koskaan ennen Koreassa saanut Aasian ulkopuolelta tuleva yritys. Samsung menetti samalla 14% osuudestaan Koreassa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kjhfhjggg (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Ja jos samsungilla ei muuten ole tarpeeksi huonoja uutisia, niin tuoreet luvut kertoo, että Apple viä Samaungia sen kotimaassakin. IPhone nappasi Koreassa historiallisen 33% markknaosuuden. Yli 20% osuutta ei ole koskaan ennen Koreassa saanut Aasian ulkopuolelta tuleva yritys. Samsung menetti samalla 14% osuudestaan Koreassa.

älä puhu palturia. Kuka osta köyhässä maassa jälkeebjäänen ja kalliin iphonen kun halvemmallakinn saa parempia. Lisäksi iphonen rajoittedtkin vievät useammalta hermot. Itse en voisi kuvitellekkaam olevani ifani koska pelejä pitää saada ilmaiseksikin

Vastaa
delic
delic

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kjhfhjggg:

älä puhu palturia. Kuka osta köyhässä maassa jälkeebjäänen ja kalliin iphonen kun halvemmallakinn saa parempia. Lisäksi iphonen rajoittedtkin vievät useammalta hermot. Itse en voisi kuvitellekkaam olevani ifani koska pelejä pitää saada ilmaiseksikin

Ottiko noin koville? :D ilmeisesti ei saa koska iPhonen suosio kasvanut noin paljon ja samsung käyttäjätkin siirtyy iPhoneen.

Kirjoita Googleen "iPhone share korea" niin sieltähän toi uutinen löytyy viimeviikolta, samassa uutisessa myös mainitaan, että Applella menee koko Aasiassa todella lujaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejrr (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kjhfhjggg:

älä puhu palturia. Kuka osta köyhässä maassa jälkeebjäänen ja kalliin iphonen kun halvemmallakinn saa parempia. Lisäksi iphonen rajoittedtkin vievät useammalta hermot. Itse en voisi kuvitellekkaam olevani ifani koska pelejä pitää saada ilmaiseksikin

Mikä on tämä köyhä maa, josta puhut? Etelä-Korea ei sellainen ole. Ostovoima E-Koreassa keskituloisilla parempi kuin suomalaisilla (ei pitäisi olla mikään yllätys).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
OhiOn (vahvistamaton)

6

Sama iDelic vaahtoaa täälläkin, mutta usko pois, alamäki on tosiasia
www.engadget.com/2015/01/21/when-did-apple-become-the-boring-one

Vastaa
delic
delic

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti OhiOn:

Sama iDelic vaahtoaa täälläkin, mutta usko pois, alamäki on tosiasia
www.engadget.com/2015/01/21/when-did-apple-become-the-boring-one

"Applelta kaikkien aikojen ennätystulos: toimitti 74,4 miljoonaa iPhonea"

Kyllä alamäki alkaa iha just, Apple vaan rikkoi edellisen iPhone myyntiennätyksensä juuri 23 miljoonalla puhelimella. Ihan pian alamäki kyllä alkaa :D

Samoin Apple on juuri noussut kiinan älypuhelinvaltiaaksi, että sellasta alamäkeä..

Vastaa
delic
delic

8

"Applen tulos vuoden 2014 kolmelta viimeiseltä kuukaudelta oli odotetusten mukaisesti ennätyksellinen – ja murskasi myös ennakko-odotukset. Niin iPhone-myynti, liikevaihto kuin myös tulos ylittivät ennakko-odotukset ja olivat myös uusia ennätyksiä."

Melkonen alamäki

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja