>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uuteen älypuhelimeen kaksi 20 megapikselin kameraa?

Puhelinvertailu

HTC:n on kerrottu työstävän tulevaan lippulaivamalliinsa erityisesti parempaa kameraa. Aiemmat raportit kertoivat, että yhtiö hylkää UltraPixel-teknologian ja siirtyy perinteisempään 20 megapikselin kameraan, mutta uusimmat huhut kertovat, että kameroita saattaa olla kaksin kappalein.

Kenties kyse on juuri kaksoiskamerasta, jolla HTC aikoo erottua iPhonen kaltaisista "tylsistä" puhelimista edukseen. Kameroista megapikseleitä löytyy sisäpiiritietojen mukaan 20. Mitä kaikkea hyötyä kameroista on, sitä ei mainittu.

Kahden kameran istuttaminen takapaneeliin ei olisi ensimmäinen kerta HTC:lle. 2011 julkaistu ‐ ja arvosteltu – HTC Evo 3D tarjosi kaksi 5 megapikselin kameraa, joiden avulla pystyy kuvaamaan stereoskopista 3D-materiaalia.Täysin UltraPixeliä ei unohdeta, sillä tiedot kertovat, että etupuolella tulee olemaan 4 megapikselin UltraPixel-kamera. Viralliset tiedot saamme maaliskuun alussa MWC-messujen aikaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.