>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC-pomo: iPhone on tylsä, helppo valinta

11
Puhelinvertailu
Kun käydään läpi Applen kovimpia kilpailijoita, niin HTC ei tule mieleen aivan ensimmäisenä. Ei siksi, ettei HTC tekisi loistavia puhelimia, mutta yhtiöiden välinen markkinaosuus kuilu on vain melko mittava. HTC:n Jeff Gordonin mukaan markkinajohtajan luuri on kuitenkin tylsä, kertoo PhoneArena.

Gordonin aiemmin tällä viikolla julkaistun twiitin mukaan Applen 75 miljoonaa kolmessa kuukaudessa myyvä laite on tylsä ja helppo valinta, jollaista hän ei haluaisi taskuunsa. Ilmeisesti viestintäpomon mukaan HTC:n laitteet ovat vähemmän tylsiä, tai kenties tulossa on jotain todella jännittävää. Gordon kuitenkin onnitteli Applea loistavasta tuloksesta ja paljasti, että itsekin käyttää Macbook Airia.
Tulevasta M9:stä ei odoteta kovinkaan mullistavaa ulkoisesti, mutta kenties kyse on esimerkiksi kamerasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
kurkiari (vahvistamaton)

3

Mieluummin pidän "tylsää" puhelinta, kun sellaista joka vaatii paljon kiinnostusta, elikkä siis ei toimi kunnolla....:)

Vastaa
delic
delic

4

Nimenomaan, helppohan se on hyvä luuri valita.

Jos nyt vaikka puhutaan tästä HTC:n nykyisestä huippuluurista niin aika vaikea on valita sellainen missä kamera on jo heti markkinoiden huonoimpia hintaluokassaan. Eli jos vähänkään hyvä kamera kiinnostaa luurissa niin HTC on pakko kauppaan jättää, vaikka sitten muuten olisikin hyvä. Enkä nyt näe HTC:n luureissa tuota mitä hän väittää. Samaa settiä kun muutkin markkinoiden android luurit, mitä uniikkia siinä on.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
juuuuuuuuuu (vahvistamaton)

5

Rahamiehet nauraa matkalla pankkiin, kun Apple maksaa taas kerran miljardiosinkoja myytyään 200e puhelimia 800e:llä trenditietoisille. Sitten sama jengi valittaa somessa pääoman kasautumisesta pienelle vähemmistölle??

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti juuuuuuuuuu:

Rahamiehet nauraa matkalla pankkiin, kun Apple maksaa taas kerran miljardiosinkoja myytyään 200e puhelimia 800e:llä trenditietoisille.

Sellaista se on, softalla, ja tärkeimmin osin itsesuunnitetulla raudalla ja hyvällä designilla saadaan vähän halvemmistakin komponenteista irti paras käyttökokemus.

Ja kun on ymmärretty pitää mallien määrä pienenä tulee säästöä siinäkin, että komponentteja voi tilata todella suurissa erissä, jolloin yksikkökustannus pienenee.

Apple ei ole missään tyhjiössä, mutta kun kilpailu on mitä on, pystyy se pitämään hinnat ennallaan ja asiakkaat tyytyväisinä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti juuuuuuuuuu:

Rahamiehet nauraa matkalla pankkiin, kun Apple maksaa taas kerran miljardiosinkoja myytyään 200e puhelimia 800e:llä trenditietoisille.

iPhone trenditietoisen valinta? Heh.

Vastaa
pentsu
pentsu

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

HTC:n lopun alkua

Sieltä tuli jälleen älykäs kommentti piristämään tätäkin ketjua! ABC veti tyylilleen uskollisena jäätävät analyysit. Syökseekö Jeff Gordonin kommentit Applesta HTC:n jyrkempään alamäkeen vai se että uutisessa kerrottiin hänen käyttävän Macbook Airia? Siinäpä kysymys!

Vastaa
perhana
perhana

10

Alkuaikoina jotenkin pidin HTC:n puhelimista, heidän Windows Mobile-luurinsa olivat kyllä aikansa ehdotonta huippua... mutta viimeaikoina ainut mielikuva mikä HTC:n puhelimista tulee on lähinnä "mauton"
Jotenkin tuo nykyinen markkinointitapakin on naurettava, kun aina ennen julkistusta yritetään pistää halvalla jotain kilpailijaa, ennen ultrapikseli-rivellyksen julkistustahan kovasti mollattiin nokian pureview-kameraa ja seliteltiin miten megapikselit on turhia, mutta laitteen julkistuksen jälkeen jouduttiin lähinnä naurunalaiseksi kuvien surkean laadun takia.
Eli saa nähdä mitä sieltä nyt on tulossa, jokin "mullistava" sormenjälkilukija kenties...?

Vastaa
Jonahan
Jonahan

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

HTC:n lopun alkua

Sieltä tuli jälleen älykäs kommentti piristämään tätäkin ketjua! ABC veti tyylilleen uskollisena jäätävät analyysit.

Analyysi ei kieltämättä ollut mitenkään ihmeellinen, mutta itse analyysin tulos oli varsin oikeansuuntainen: HTC on erittäin tiukassa kilpailutilantessa, josta ulospääsy vaikuttaa erittäin haasteelliselta.

HTC:n myynti on laskenut jo kolme vuotta perätysten. Viimeinen vuosi antoi hieman toivoa — myynti laski kokonaisuudessaan vain noin 8% — mutta siltikin viimeistä neljännestä lukuunottamatta myynti pieneni edellisvuodesta jokaisella neljänneksellä.

HTC ei sentään tee tappiota, mutta siihen on luonnollisesti päästy tiukan kulukuurin kautta. Se ei voi olla vaikuttamatta tuleviin tuotteisiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.