Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotelovalmistaja vahvistaa Galaxy S6:n mitat: Tällaiselta se näyttää

1
Puhelinvertailu

Kännykkäkuoria ja -koteloita valmistava Verus on vahvistanut Galaxy S6:n aiemmin vuotaneen muotoilun. Valmistaja on toimittanut todisteeksi kuvia laitteesta yhtiön omissa suojakuorissa, kertoo PhoneArena.

Kuten aiemmatkin vuodot ovat kertoneet on Galaxy S6:n kamera ulkonevaa mallia, joka ei yllätä ottaen huomioon alle 7,2 millimetrin profiilin. Kameran vierestä löytyy salama ja sykemittari, kuten metallirungon vuotokin osoitti.

Laitteen yksityiskohdista ei paljon pysty sanomaan, koska suojakuori peittää sitä, mutta vuoto vaikuttaa varsin aidolta. Kyseessä on kuitenkin renderöidyt kuvat, mutta valmistaja vakuuttaa, että mittasuhteet ovat oikeat.


Lisää kuvia löydät PhoneArenasta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja