Apple hakee Suomessa uutta työntekijää

2
Puhelinvertailu

Viime vuoden lopulla IfoAppleStore-sivusto kertoi tiedoista, joiden mukaan Apple valmistautuisi oman kivijalkamyymälän avaamiseen Suomessa. Pian uutisen jälkeen Apple ilmoitti avoimesta työpaikasta Helsingissä ja nyt yhtiö hakee toista myynninedistäjää Suomeen.

Viime syksynä avatun Account Executiven paikkaan haettiin henkilöä hoitamaan tuotejakelua ALSOn ja TechDatan kanssa. Uudemmassa työpaikkailmoituksessa haetaan myynninedistäjää hoitamaan iPhonen myyntiä erityisesti operaattorikanavissa.

On vaikea sanoa hakeeko Apple uutta työntekijää olemassaolevaan työpaikkaan vai laajentaako yhtiö toimintaansa täällä. IPhone 5s ja iPhone 6 ovat sijoittuneet operaattoreiden myyntilloilla hyvin.

Apple hakee suomea taitavaa henkilöä yritysasiakaspalveluun Irlannissa.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -24%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Hobby Hall
859 € Proshop
900 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 900 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
172 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Motorola Moto G42 – hinta laskenut -14%

Motorola Moto G42
133 € Hobby Hall
141 € Proshop
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 155 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12X
483 € Proshop
483 € Hobby Hall
747 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Kommentit (2)

Giis
Giis

1

On se kova tuo Apple! Huomasin kyllä, että samaan aikaan Microsoft hakee Suomeen myös lisää työvoimaa. Vaikea kyllä sanoa onko kyseessä laajennustarve vaiko jotain ihan muuta?

Pääseekö tällä minun uutisella nyt kirjoittamaan näitä vallan mielettömän sensaatiomaisia uutisia kovalla rahalla tänne sivulle?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Maw83 (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Giis:

On se kova tuo Apple! Huomasin kyllä, että samaan aikaan Microsoft hakee Suomeen myös lisää työvoimaa. Vaikea kyllä sanoa onko kyseessä laajennustarve vaiko jotain ihan muuta?

Pääseekö tällä minun uutisella nyt kirjoittamaan näitä vallan mielettömän sensaatiomaisia uutisia kovalla rahalla tänne sivulle?


Suomen työllisyys lähtee varmasti nyt nousuun ja pitää pystyttää patsas kyseisestä hyvästä teosta. Kyllähän ny puolikkaalla työntekijällä ois pärjännyt mut palkkaa jopa yhden kokonaisen työntekijän :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.