Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6 ja Galaxy S6 Edge paljastuivat Samsungin suomenkieliseltä sivustolta

6
PuhelinvertailuSamsungin tulevat kaksi lippulaivamallia eivät juuri voisi olla enemmän vahvistettuja vajaa kuukausi ennen julkaisua. Korealaisyhtiön Galaxy S6 ja sen kaarevalla näytöllä varustettu Edge-variantti ovat vuotaneet niin useaan otteeseen, että nyt Samsung itsekään ei ole varma ovatko ne jo julkistettu.
Hollantilaissivusto Galaxy Club on löytänyt Samsungin suomenkieliseltä (ja ruotsinkieliseltä) sivustolta keskeneräiset SM-G920X- ja SM-G925X-malleille. Näillä mallinumeroilla ovat juuri Galaxy S6 ja Galaxy S6 Edge tunnettu aiemmissakin vuodoissa.

Luonnollisesti sivut on nyt poistettu verkosta ja virallista sanaa on turha odottaa Samsungilta ennen maaliskuun ensimmäistä päivää, jolloin laitteet esitellään.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

vakinaistaon (vahvistamaton)

1

Jotenkin liian läpinäkyvää tämä "vuotaminen". Keinolla millä hyvänsä Samsung yrittää herättää mielenkiintoa tulevaa malliaan kohtaan. Veikkaan että tuleva SGS6 floppaa ja rajusti. Samsungin brandi on kärsinyt inflastiosta ja ketään ei enää oikeasti kiinnosta.

Vastaa
Kiedis
Kiedis

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti vakinaistaon:

Jotenkin liian läpinäkyvää tämä "vuotaminen". Keinolla millä hyvänsä Samsung yrittää herättää mielenkiintoa tulevaa malliaan kohtaan. Veikkaan että tuleva SGS6 floppaa ja rajusti. Samsungin brandi on kärsinyt inflastiosta ja ketään ei enää oikeasti kiinnosta.

Kuvien ja tietojen vuotamisessa ei ole koskaan ollut mitään ihmeellistä eikä ole nytkään. Samaa näkee ja on aina nähnyt monelta eri valmistajalta eikä siinäkään ole mitään kummallista. Uskosi floppaamiseen ja "läpinäkyvyyteen" johtunee todennäköisesti taas aivan muista syistä, kuten toisen leirin vahvasta kannattamisesta, jolloin yhtälailla kommenttisi voidaan todeta olevan "aivan liian läpinäkyvää" pyrkimystä levittää Samsungin inhoa.

Mitä tulee itse juttuun, naurahdin tälle, "Galaxy S6 ja sen kaarevalla näytöllä varustettu Edge-variantti ovat vuotaneet niin useaan otteeseen, että nyt Samsung itsekään ei ole varma ovatko ne jo julkistettu.".

Mitä taas tulee itse laitteisiin, S6 vaikuttaa poikkeuksellisen tyylikkäältä mustana ja tummansinisenä. Jää nähtäväksi, mitä mielenkiintoista laite tuo mukanaan.

Vastaa
Datanen
Datanen

4

Jos näiden hinta on yli 400 euroa niin heikoilla on markkinat. Ei kukaan järkevä meinaan osta niin kalliita puhelimia ellei sitten oma työpaikka tarjoa. Alta 400 euron kun saa jo huippupuhelimia vieläpä puhtaalla Androidilla.

Vastaa
pentsu
pentsu

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Datanen:

Jos näiden hinta on yli 400 euroa niin heikoilla on markkinat. Ei kukaan järkevä meinaan osta niin kalliita puhelimia ellei sitten oma työpaikka tarjoa. Alta 400 euron kun saa jo huippupuhelimia vieläpä puhtaalla Androidilla.

Itse käytän pääasiassa halpoja puhelimia, mutta eikö 400€ ole luokkaa keskihintainen? Näin olen ainakin kuvitellut?

Vastaa
Datanen
Datanen

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Datanen:

Jos näiden hinta on yli 400 euroa niin heikoilla on markkinat. Ei kukaan järkevä meinaan osta niin kalliita puhelimia ellei sitten oma työpaikka tarjoa. Alta 400 euron kun saa jo huippupuhelimia vieläpä puhtaalla Androidilla.

Itse käytän pääasiassa halpoja puhelimia, mutta eikö 400€ ole luokkaa keskihintainen? Näin olen ainakin kuvitellut?

Se vähän riippuu. Joillekin se on keskihintainen ja joillekin ei. Pääsääntöisesti alle 400 euron älypuhelimet ovat ns halpoja jos niiden ominaisuudet yltävät yli 400 euron mallien tasolle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja