Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Omistatko Lumia 520:n? Näin se suoriutuu Windows 10:n esiversiosta

1
PuhelinvertailuMicrosoft julkaisi Windows 10 Technical Preview -version älypuhelimilleen viime viikolla. Esiversio saapui alkuun vai kuudelle mallille, vaikka lopullisen käyttöjärjestelmän on määrä saapua kaikille Windows Phone 8 -laitteille.
Erityisen mielenkiintoista on kuinka Microsoft on onnistunut suoriutumaan käyttöjärjestelmänsä soveltamisesta 512 megatavun Lumia-laitteille. Onneksi XDA-developers-foorumilla Technical Preview'n asennus saatiin toteutettua myös tukea vaille jääneisiin Lumia-laitteisiin.

Yksi uskalias sielu on onnistuneesti asentanut päivityksen suosittuun Lumia 520 -malliin ja esittelee uutta Windowsia YouTube-videolla. Vaikka asennus saattaa rikkoa laitteen, niin tässä tapauksessa esiversio pyörii Lumialla varsin mainiosti. Pieniä oikkuja kuitenkin löytyy ja suorituskyky voisi olla parempi, mutta kaikkiaan Lumia 520:n omistajat voivat liene olla tyytyväisiä toimintaan.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (1)

XB700
XB700

1

Pakko vaan sanoa, että toi W10 puhelimiin on kyllä todella ruman näköinen.

Palikoita.... Oikeasti? =(

W10 Technical Preview on taas tietokoneella todella hyvän näköinen & toimii hyvin. Se on oikeasti ihan odottamisen arvoinen käyttis. ELLEI sitten MS keksi jotain "kivaa" siihen =O.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja