Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaisen Supercellin pelit tuottavimpien mobiilipelien top 10:ssä

1
Manu Pitkänen

Suomalaisen Supercellin pelit tuottavimpien mobiilipelien top 10:ssä
Suomalainen pelistudio Supercell nappasi App Annien tammikuun tilastojen perusteella yhteensä kolme sijoitusta parhaiten tuottavien mobiilipelien top 10 -listalta.

Tuttuun tapaan Clash of Clans keikkui yhdistetyllä listalla (App Store ja Google Play) ykköspaikalla ja Hay Daykin pysytteli top 10:ssä. Vielä marras-joulukuussa Supercellin Boom Beach sijoittui Google Play -tuottavuuslistoilla (Yhdysvallat) sijoille 20–30, mutta vuodenvaihteessa Yhdysvalloissa käynnistetyn TV-mainoskampanjan ansiosta pelin sijoitukset ovat parantuneet kohisten ja Boom Beach ohitti tammikuussa maailmanlaajuisella listalla jopa Hay Dayn.

Supercell markkinoi Clash of Clans -peliä näyttävästi Super Bowlin aikana.

Vähän aika sitten Supercell ilmoitti lopettavansa kokonaan soft-lanseeratun Spooky Pop -pelin kehityksen, koska se ei vastannut yhtiön laatuvaatimuksia.Päivitys 14:53: Korjattu Clash of Clans monikkomuotoon.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Michelola
Michelola

1

kamoon, ei clan voi yksinään clashata, ei tuossa kirjoitusmuodossa ole mitään järkeä eikä kirjoitusvirhekään voi olla kun kaksi kertaa toistuu

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.