Videolla: HTC:n One (M9) -huippupuhelimen esittely

2
Manu Pitkänen

Videolla: HTC:n One (M9) -huippupuhelimen esittely
HTC valmistautuu parhaillaan uuden lippulaivansa julkistukseen, mutta kovin suurta yllätysmomenttia One (M9):ään ei ole päässyt varautumaan lukuisten vuotojen takia. Verkkoon on lipsahtanut jo esimerkiksi One (M9):n hands-on-esittelyvideo (alla).

Videolla käydään pintapuolisesti läpi kullan- ja hopeanvärisen One (M9):n erot aiempiin sukupolviin verrattuna. Neljän megapikselin UltraPixel-kamera on siirtynyt etukameran paikalle ja taakse on sijoitettu korkeampaa erottelukykyä tarjoava 20 megapikselin kenno. Videolta nähdään myös, että HTC on päättänyt siirtää puhelimen yläosasta löytyneen virtapainikkeen äänenvoimakkuusnäppäinten alapuolelle oikealle kyljelle.

Tämän tarkemmin One (M9):n rautaa videolla ei käydä läpi, mutta puhelimesta odotetaan löytyvän Qualcommin Snapdragon 810 -suoritin sekä riittävä määrä keskusmuistia.

Aikaisemmin tänään uutisoimme myös Unbox Therapyn Samsung Galaxy S6 -esittelyvideosta.
Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

TaioJ
TaioJ

2

Htc:n design on aina ollut android valmistajista parhainta. Tämäkin malli on tulossa myös muissa väreissä. Vaikka onkin kolmas puhelin lähes samalla designilla, on se edelleen hyvännäköinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.