Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia-lippulaivoja tulossa vasta vuoden lopulla

2
Manu Pitkänen

Lumia-lippulaivoja tulossa vasta vuoden lopulla
Lippulaiva-Lumian esittelystä on vierähtänyt jo yli vuosi (Lumia Icon, lanseerattiin maailmanlaajuisesti myöhemmin Lumia 930 -nimellä), eikä Stephen Elop lupaa pikaista helpotusta uuden huipputason Lumiaa odottavien piinaan.

MWC-messuilla Lumia 640- ja Lumia 640 XL -puhelimet esitelleen Stephen Elopin mukaan uusia Lumioita nähdään lisää kun Windows 10 valmistuu myöhemmin tänä vuonna ja samalla maailmalle on tarkoitus esitellä uusia high-end-älypuhelimia. Puhelinmarkkinoinnin johtaja Neil Broadley vahvisti The Vergelle, että Microsoft esittelee lippulaivapuhelimia Windows 10:n valmistumisen jälkeen.

Windows 10:n puhelinversion odotetaan valmistuvan joskus loppukesän ja alkusyksyn tienoilla. Lumia-lippulaivapuhelimia voitaisiin siis nähdä syys-lokakuun tietämillä. Jää nähtäväksi aikooko Microsoft julkaista seuraajan vain Lumia 930:lle, vai onko suunnitteilla sen lisäksi myös Lumia 1020:n seuraaja.


Julistuksellaan Elop halusi viestiä, että Microsoft on edelleen sitoutunut kehittämään terävimpään kärkeen sijoittuvia puhelimia, vaikka viime aikoina yhtiöltä onkin nähty lähinnä 100–200 euron älypuhelimia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tikte76
tikte76

1

Ja yleensä uudet mallit saavat päivityksen ensimmäisenä ennen kuin vanhat maalit saa sen ladattua joten hyvä se on tällä kertaa. eli Lumiat: 940,1530,1030 ne voi tehdä sen ensin että voi esitellä sitä toimivana ja sitten tehdä muille että tulee jakoon muille Lumioille. :-)

Vastaa
Taeco
Taeco

2

Ihme pelleilyä, kun tulee kunnollisia puhelimia vain kerran kahdessa vuodessa. Olisin mielelläni ostamassa uutta puhelinta hyvinkin pian korvaamaan L1520ni, kun tällä vielä on jotain jälleenmyyntiarvoa.

Toisaalta voi jäädä oma tieni WP:n parissa tähän puhelimeen, jos WP10n käyttöliittymä julkaistaan yhtä surkeana, kuin mitä ne uudet universaalit sovellukset tällä hetkellä antavat odottaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja