>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcommin sormenjälkilukijan rinnalla iPhonen Touch ID vaikuttaa vanhanaikaiselta

1
Manu Pitkänen

Qualcommin sormenjälkilukijan rinnalla iPhonen Touch ID vaikuttaa vanhanaikaiselta
Qualcomm Snapdragon Sense ID 3D Fingerprint Technology. Tällä nimellä Qualcomm kutsuu uutta ultraääneen perustuvaa sormenjälkilukutekniikkaansa.

Qualcommin teknologia on muutamalla tavalla edistyksellisempi kuin nykyisissä älypuhelimissa käytettävät kapasitiiviset sormenjälkilukijat.

Ensinnäkin Qualcommin FIDO-yhteensopiva teknologia mahdollistaa sormenjälkien lukemisen älypuhelimen alumiinisen tai teräksisen rungon läpi, mikä tietysti antaa puhelinvalmistajille uusia vapauksia älypuhelimien suunnitteluun. Toinen ultraääneen perustuvan teknologian eduista on sen kyky ohittaa sormen pinnalla olevat epäpuhtaudet. Nykyisissä ratkaisuissa lika ja hiki voivat estää sormenjäljen luotettavan lukemisen.

Ultraäänen avulla sormesta saadaan muodostettua kolmiulotteinen malli, joka mahdollistaa uusien muuttujien ottamisen huomioon tunnistautumisessa. Qualcommin sormenjälkilukija ottaa huomioon esimerkiksi hikihuokoset, joita kapasitiiviset lukijat eivät osaa lukea.

Teknologia on yhteensopiva kaikkien Snapdragon 400-, 600- ja 800-piirien kanssa. Ensimmäiset sitä hyödyntävät laitteet tulevat markkinoille tämän vuoden lopulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.