Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi ensimmäiset Galaxy S6:n kameralla otetut esimerkkikuvat

1
Matti Vähäkainu

Samsung julkaisi ensimmäiset Galaxy S6:n kameralla otetut esimerkkikuvat
Samsung on julkaissut kahdeksan esimerkkikuvaa, jotka on otettu Galaxy S6:lla ja/tai Galaxy S6 edgellä. Luonnollisesti Samsung on säätänyt valaistuksen ja kaiken muun kohdalleen kuvia ottaessa, mutta ne kertovat millaista jälkeä laitteilla voi saada aikaan.

Kuvista kolme jälkimmäistä on otettu viiden megapikselin selfie-kameralla ja niiden alkuperäiskoko on noin 2,5 megatavua. 16 megapikselin takakameralla otettujen kuvien koko vaihtelee esimerkiksi hämärässä kuvatun ja kohinaa sisältävän kuvan (3. kuva) reilusta kolmesta megatavusta liki seitsemään megatavuun (4. kuva).

Sekä Galaxy S6:ssa että Galaxy S6 edgessä on 16 megapikselin takakamera sekä viiden megapikselin etukamera, joiden molempien aukko on f/1.9. Vaikuttavaa jälkeä, mutta niin optimiolosuhteissa tuleekin olla.

Alkuperäinen

Alkuperäinen

Alkuperäinen

Alkuperäinen

AlkuperäinenAlkuperäinen

Alkuperäinen

Alkuperäinen


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja